Zalaegerszeg vonzáskörzetében keresek hölgyet esetleg pár hölgy tagját aki szívesen eljonne velem meztelenül sétálni az erdőbe..
Csendes nyugodt helyen ahol nem jár más..
Ezért cserébe fizetek is csak valaki jöjjön el velem.
Nem szexet akarok hanem egy kis sétát meztelenül de nyitott vagyok a szexre is
Csak egy jó kis séta beszélgetés meztelenül..
Kocsim van de csak utazni tudó hölgyet keresek
Csendes nyugodt helyen ahol nem jár más..
Ezért cserébe fizetek is csak valaki jöjjön el velem.
Nem szexet akarok hanem egy kis sétát meztelenül de nyitott vagyok a szexre is
Csak egy jó kis séta beszélgetés meztelenül..
Kocsim van de csak utazni tudó hölgyet keresek
Igaz!!!
(Ez egy válasz VasiBoy93 üzenetére (2024. 04. 06. szombat 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 06. szombat 13:05

Vicc vicc! Itt az emberek ( a profilok 80% mind kamu) ir üzenetet hogy küldj magadról képet,erre jön a válasz ja bocs nem jössz be a barátnőmnek,jajj bocs nem jössz be a feleségemnek stb! Vicc!!! Még esélyt sem ad hogy élőbe találkozzunk,már kép alapján elítél! Nevetségesek vagytok emberek komolyan! Undorító!!!! Gondolkodjatok el! kinek nem inge....
Vicc vicc! Itt az emberek ( a profilok 80% mind kamu) ir üzenetet hogy küldj magadról képet,erre jön a válasz ja bocs nem jössz be a barátnőmnek,jajj bocs nem jössz be a feleségemnek stb! Vicc!!! Még esélyt sem ad hogy élőbe találkozzunk,már kép alapján elítél! Nevetségesek vagytok emberek komolyan! Undorító!!!! Gondolkodjatok el! kinek nem inge....
Zalaegerszegen ma, vasárnap és hétfőn este 21:30 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott.
Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék! (Ez egy válasz cicuska47 üzenetére (2024. 04. 06. szombat 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 06. szombat 07:56
Szívesen csatlakoznék! (Ez egy válasz cicuska47 üzenetére (2024. 04. 06. szombat 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma este szívesen kalandoznánk fiúk és párok jelentkezését várjuk Nagykanizsa és környékéről helyünk van de autós kaland is szóba jöhet
Sziasztok, olyan párt keresnek ahol mindketten szopnak
Vas megye. Glory hole található?
Sziasztok Ma estére párt keresnénk kik csatlakoznának
Ma délután pár akinkalandozna Nagykanizsa környékén?Írjatok,ha komolyan gondoljátok!Normális és megbízható vagyok!
Sziasztok! Ma este szívesen kalandoznék párral vagy hölggyel, utazni fogadni tudok, ápolt többesben tapasztalt pasi vagyok.
Sziasztok, Győrben cumiznèk. Hely van.
Sziasztok!
Győrből és környékéről ismerkednék! Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Győrből és környékéről ismerkednék! Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Holnap délelőtti órákban párral ismerkednék kukkolnék akár természet lágy ölén. Kedves ápolt diszkrét pasi vagyok.
Zalaegerszegen ma, vasárnap és hétfőn este 21:30 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott.
Ma este szívesen kalandoznánk fiúk és párok jelentkezését várjuk Nagykanizsa és környékéről helyünk van de autós kaland is szóba jöhet
Sziasztok! Sopronban ismerkednék...Elsösorban párokkal, akár hosszabb távra.
Egy esetleges szombat esti "randi" a Balaton északi partján, Badacsony közelében? Pár? Talán szóló pasi is szóba jöhet... a pár lehetőségétől függően!
Holnapi nap parokhoz vagy akar nőhöz csatlakoznak ha lehetsges 40 éves igényes pasi vagyok privatban várom a válaszokat üdv Sz
Sziasztok
Mosonmagyaróvár közelében valaki mostanában?
Mosonmagyaróvár közelében valaki mostanában?