Sziasztok van olyan pár akit érdekel autos szex párcserével.
Mosonmagyaróváron szopatnèk
Sziasztok!
Párt vagy pasit keresek.
Diszkréció, higiénia biztosított.
Párt vagy pasit keresek.
Diszkréció, higiénia biztosított.
Érett nőt maszíroznék és nyalnék
Sziasztok szeretnek ismerkedni tapasztalt nyitott gatlasoktol mentes nővel Elsosorban titkos kapcsolat nagy puncit imadom ha szőrös az csak bónusz meretem 18/7 légy ápolt nyitott ertelmes
Zalaegerszegen mától vasárnapig 14 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok! Lánnyal/nővel, esetleg párral ismerkednék.
Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, illetve Szombathelyen tudnék foglalni lakást is pár órára, vagy egy egész estét reggelig.
Várom olyan nők vagy párok levelét, akik fiatal pasival ismerkednének, töltenének el egy kellemes időt.
Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, illetve Szombathelyen tudnék foglalni lakást is pár órára, vagy egy egész estét reggelig.
Várom olyan nők vagy párok levelét, akik fiatal pasival ismerkednének, töltenének el egy kellemes időt.
Vas Megye környékén keresek magányos, elhanyagolt lányt, asszonyt, hölgyet lopott órákra.
Esetleg bi, vagy bi kíváncsi párt, akinek megfűszerezhet a szeretkezését.
Jól szituált, nem független pasi vagyok, napközbeni szabadidővel.
Esetleg bi, vagy bi kíváncsi párt, akinek megfűszerezhet a szeretkezését.
Jól szituált, nem független pasi vagyok, napközbeni szabadidővel.
Északi parton keresünk, nálunk fiatalabb, enyhén bi, méretes férfit, esti szabadidővel.
Kérlek, csak akkor írjál, ha az összes feltételnek megfelelsz. Ne pazaroljuk egymás idejét.
Kérlek, csak akkor írjál, ha az összes feltételnek megfelelsz. Ne pazaroljuk egymás idejét.
Sziasztok !
Április 22- 25 között Hévízen leszünk a Panoráma szállodában. Ezalatt az idő alatt szívesen vennénk Hévízi vagy ott üdülő házaspár, hetero, nemdohányzó pasi közeledését párosunk hölgytagja felé. Közös fürdőzés, víz alatti simogatások, izgatások, majd szimpátia esetén folytathatnánk egy kis iszogatással, és erotikával. Kérjük hogy az adatlapunkon leírtaknak megfelelő házaspár vagy férfi jelentkezzen csak a felesleges elutasítások végett, mert az senkinek sem jó ! Kizárólag privát levelet várunk, ne ide az üzenő falra írj !
Jelentkezéseteket előre is köszönjük.
Üdvözlettel:
M. és J.
Április 22- 25 között Hévízen leszünk a Panoráma szállodában. Ezalatt az idő alatt szívesen vennénk Hévízi vagy ott üdülő házaspár, hetero, nemdohányzó pasi közeledését párosunk hölgytagja felé. Közös fürdőzés, víz alatti simogatások, izgatások, majd szimpátia esetén folytathatnánk egy kis iszogatással, és erotikával. Kérjük hogy az adatlapunkon leírtaknak megfelelő házaspár vagy férfi jelentkezzen csak a felesleges elutasítások végett, mert az senkinek sem jó ! Kizárólag privát levelet várunk, ne ide az üzenő falra írj !
Jelentkezéseteket előre is köszönjük.
Üdvözlettel:
M. és J.
Zalaegerszegen mostantól este 21:30-ig pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Lányok hölgyek? Érezzük jól magunkat és élvezzük ki egymást...
Sziasztok! baratnommel keresunk masik part hetvegere Balaton eszaki partjarol! Kisebb tav nem gond eltudunk menni ertetek!
Csak csinos max 30 eves korig! Mi 20/27 evesek vagyunk extran csinos/jokepu! privatban irjatok legyszives!

Sziasztok bi párok, lányok!
Nem független!, jól szituált kezdő bi pasiként keresnék olyan bi, vagy akár csak kíváncsi párokat, akik kipróbálnák milyen, ha egy pasi részt vesz a szeretkezésükben, és besegít kézzel, szájjal, nyelvvel……mindkét fél örömére.
Továbbá keresek elhanyagolt 40-50 év közötti csajt, lányt, feleséget.
Teljes diszkrécióval, napközbeni szabadidővel Vas Megyében, és környékén.
T.
Nem független!, jól szituált kezdő bi pasiként keresnék olyan bi, vagy akár csak kíváncsi párokat, akik kipróbálnák milyen, ha egy pasi részt vesz a szeretkezésükben, és besegít kézzel, szájjal, nyelvvel……mindkét fél örömére.
Továbbá keresek elhanyagolt 40-50 év közötti csajt, lányt, feleséget.
Teljes diszkrécióval, napközbeni szabadidővel Vas Megyében, és környékén.
T.
Olyan párt keresek ahol a nőt addig nyalhatom míg el nem sqruitingel v pisili magát én mindenre nyitott 33 éves hetero pasi imádok hosszasan nyalni és szeretkezni 18 as méretemel, masszírozni Győr és környéke,írj privátban
Ma este Szombathelyen hölggyel találkoznék

Sziasztok! Nem függetlenként ismerkednék, intelligens hölggyel, párral hosszabb távra.Személyes találkozónak vagyok a híve.Priviben folyt! IQ,higiénia ,szimpátia fontos.
Sziasztok szentgotthárdon valaki ismerkedne?
Partnert keresek, részleteket privát üzenetben.
Sziasztok Ma napközben Győr- Komárom környékén ismerkedek , randiznék ha idő engedi Duna parton napozok is . Autóval vagyok utazni tudok.