Sziasztok! Ma este Győr vagy környékén elhanyagolt hölgyet ,anyukát, kényeztetnék!!!
Sziasztok, olyan párt keresek ahol mindketten szopnak vagy egy igazán vad keményen dughato nőt
Ma Szombathelyen szopatnék. Hely van.
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben cumizna. Hely van.

Fiatal pár házibarátja lennék,persze rendszeresen! Közös programok vásárlás stb! Utazni tudok! Priviben keress! UI: Csak komolyak!!! UI: Aki elsőre a képek alapján ítél,ne is keressen,azonnali tiltás lesz a vége!!!!
Én szívesen lennék 3ik
(Ez egy válasz Nemo74 üzenetére (2024. 04. 24. szerda 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Benne lennék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 24. szerda 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 24. szerda 08:27
Törölt felhasználó (4662768)

Sziasztok ma vagy holnap Nagykanizsa zalaegerszeg környéken szopatnek meretem 18/7
Kölcsönös farokverés Marcali környékén 2 pasival?
Sziasztok ma vagy holnap Nagykanizsa zalaegerszeg környéken szopatnek meretem 18/7
Partnert keresek.
Sziasztok ma délután nagykanizsán női szexpartnert keresek írj
Penteken Bukfurdon a szauna reszlegen valaki???
04.26. péntek, vagy szombat estére keresünk fiatal párt (max 40 év) Sopron és környékén!
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben cumizna. Hely van.

Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi vagyok. Keresek egy párt, ahol a hölgy örömére, részt vehetek a kényeztetésbe. Masszázs, punci nyalás vagy amit szeretnétek. Csak személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Ha van ilyen pár, aki keres, akár hosszú távon!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok! Május 9.-èn Zalakaroson a MenDan hotelben fogom tölteni az éjszakát! Erre az estére keresek, partnert, partnereket a közelből, aki(K)nek lenne kedve egy 40-es sármos, intelligens, Bi/Uni pasival kényeztetni egymást! Akár a szállodában, akár nálad! Privátban egyeztessünk!

Sziasztok este Hévizen vagy környékén kinek lenne kedve találkozni. Privátban írjatok
Sziasztok
Ma 22 körül Győrben meglátogatnák aktívot
Ma 22 körül Győrben meglátogatnák aktívot
Sziasztok este Hévizen vagy környékén kinek lenne kedve találkozni. Privátban írjatok