Hello !
Kalandvágyó hölgyet , párt keresek .
Helyem van !
Szép napot mindenkinek!
Kalandvágyó hölgyet , párt keresek .
Helyem van !
Szép napot mindenkinek!
Hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék , hetero alapon.
Sziasztok!
Ma este Zirc környékén pár vagy bi pasi?Uni/aktív legyél!Nézz adatlapot!Csak aki el is jön!
Ma este Zirc környékén pár vagy bi pasi?Uni/aktív legyél!Nézz adatlapot!Csak aki el is jön!
Győr és 60 km körzetben hölgy vagy pár ma délután esti kalandra? Tóbbesben tapasztalat pasi vagyok. Helyem is van
Sziasztok! Szívesen ismerkednék fiatal vagy idősebb nővel, vagy párral.
Zalában ma szopiznék, lingam masszázs is érdekelne.. privizz
Sziasztok! Jövő héten hétvégén szívesen találkoznék egy párral egy kis ismerkedésre és kalandra. Ezen a hétvégén leszek Magyarországon ezért csak ebben az időpontban keresgélnék. Fiatal, értelmes, korrekt és jóképű pasi vagyok. Ha lenne kedvetek a következő hétvégét kihasználni és kiélvezni akkor nyugodtan keressetek! Győr és 100 km-es távolságában keresgélek, szívesen utazok ezen a távon belül.
Sziasztok, helyes diszkrét srac Győrben cumizna. Hely van!

Ismerkednék
))

Sziasztok! Gyms megyékben ismerkednék tartós szexkapcsolatra
Hölgyet vagy párt meg latogatnak ma vagy csütörtök délelőtt Zala esetleg Vas megye. Írj üzit.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Nagykanizsán keresek fiatalabb kezdô sràcot,aki kipróbálnà a kőzös hokit,egyèb dolgokat.40 èves sportos srác vagyok,kezdő!
Üdv
Nagyon szeretnék puncinyalással kényeztetni. Ha benne lennél, szeretnél egy kis lazulást, keress bátran
Szerintem nem bánnád meg
Nagyon szeretnék puncinyalással kényeztetni. Ha benne lennél, szeretnél egy kis lazulást, keress bátran

Szerintem nem bánnád meg

Bük környékén keresek hölgyet párt.
Sziasztok szívesen ismerkednék holnapi nap párral kellemes időtöltéshez akár csak kukkolásra kedves ápolt diszkrét pasi vagyok
Mostanában valakik autóban/szabadban Győr környékén?
Pannonhalma-Veszprémvarsány,kör. szopnék,dugatnák,hely ok
Zal megyei oklozheto tagithato novel ismerkednek nem gond ha irányító típus vagy éljük meg közösen a vágyainkat nyitott pasi vagyok meretem 18/7
Zala megyei oklozheto tagithato novel ismerkednek nem gond ha irányító típus vagy éljük meg közösen a vágyainkat nyitott pasi vagyok meretem 18/7