Ma este 7óra után valaki szombathely? dugnék.
???
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 25. szombat 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 25. szombat 06:18
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok, igényes diszkrét srác Győrben cumizna. Helyem van.

Sziasztok! Zalakaros és környékén ki kalandozna ma?? Privát írjatok!!
Sziasztok! Szívesen találkoznék ma este egy párral, fogadni illetve utazni is tudok!
jelenleg Sopronban tartózkodó férfi vagyok. Keresem hölgyek, párok ismeretségét a közelből.
Sziasztok!
Ma (szombat) Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma (szombat) Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok.keszthely környékén keresem hölgyek ,párok tàrsasàgàt ,nem randizgatni szeretnék.csak élvezni az életet.38éves vagyok.nem független.
Zalaegerszegen ma délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.

Törölt felhasználó (4743759)

Sziasztok! Itt hetero pasik nincsenek, akik nem pár tagjai?
itt vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 24. péntek 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 24. péntek 19:14
Törölt felhasználó (4743759)

Passziv srac keres mara partnert aki szabadban/autos kalandban megdugnà
Sziasztok, igényes diszkrét srác Győrben cumizna. Helyem van.

Szombat délelőttre is vonatkozik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 24. péntek 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 24. péntek 09:12
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma dél felé pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok. Párral ill. nővel ismerkednénk
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Csak személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr
Holnap ese kalandoznák bisex párhoz csatlakoznák. Uni női fehérneműst is keresek közös élvezetes játékokra
Sziasztok! Vasárnap délelőtt, de inkább olyan reggel 8körülre keresnénk fiatal párt /45éves korig/ vagy ápolt kitartó pasit 45éves korig. De csak aki normális kulturált helyen tudna fogadni minket..autóban erdőben stb nem. CSAK AKINEK VAN HELYE ES EBBEN AZ IDŐBEN TUD FOGADNI.
Sziasztok, szombat délután,estére párt vagy hölgyet keresnénk.