Zalakarosra hétvégén valaki nem tervez jönni?
Sziasztok
22 körül vki. Autós esti kaland? 22 körül? Sárvár, Szombathely, Cell.
Írj priv egyeztetünk
22 körül vki. Autós esti kaland? 22 körül? Sárvár, Szombathely, Cell.
Írj priv egyeztetünk
Zalaegerszegen holnap reggel, illetve szombaton délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van, privátban keress, köszönöm.
Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Keszthelyen környékén valaki?
Partnerem, partnereim keresem most Badacsony és Győr között! Potens, jó méretű, szenvedélyes, nyitott férfi vagyok!
Ma délutánra vagy a kora estére keresek partnert.
Sziasztok minden vágyam egy kedves párt kukkolni extrém helyen akár a Zkarosi kilátónál vagy a természet lágy ölén fantáziálok rajt nagyon. Kukkolásra keresek partnereket kedves diszkrét pasi vagyok
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi vagyok. Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás. Győr
Nyáresti kaland a szhelyi Szent-iván éjjen? Szombaton?Biszex 40-es vagyok, passzív! Szopok élvezésig esetleg dugható is vagyok.Írj privátot ha érdekel.
Nyáresti kaland a szhelyi Szent-iván éjjen? Szombaton pl?csak Nők érdekelnek

Sziasztok! Most szombatra keresnénk egyik legjobb haverommal lányt/nőt hármashoz vagy négyeshez, ha van csatlakozni vágyó barátnő is.
Cuckoldban is benne vagyunk, de csak olyanban, ahol csak a nővel vagyunk hármasban, és felvennénk az aktust.
Helyet tudnék biztosítani Szombathelyen, illetve utazni is tudnánk kb. 100km-ig (Győr, Zalaegerszeg, Veszprém... Ezek a legtávolabbi helyek, ameddig utaznánk).
Cuckoldban is benne vagyunk, de csak olyanban, ahol csak a nővel vagyunk hármasban, és felvennénk az aktust.
Helyet tudnék biztosítani Szombathelyen, illetve utazni is tudnánk kb. 100km-ig (Győr, Zalaegerszeg, Veszprém... Ezek a legtávolabbi helyek, ameddig utaznánk).
Sziasztok Zalaegerszegen ismerkednék.
Zalaegerszegi vagyok számomra megfelelö lehet a vasárnap.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 19. szerda 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 19. szerda 08:50
Törölt felhasználó (3054102)

Írjatok
Sziasztok!Épp ott terveztem lenni aznap este.Ha gondoljátok.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 05:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 20. csütörtök 05:17
Törölt felhasználó (4742314)

Szombat késő estére keresünk pasit ki csatlakozna hozzánk egy jól fürdőzésre Balatonmáriafürdőn.
Szombat késő estére keresünk pasit ki csatlakozna hozzánk egy jól fürdőzésre Balatonmáriafürdőn.
Sziasztok Hölgyek lányok beszélgetés vagy csak camozás vagy extrém dolgok mindenben benevagyok. Skype
Olyan párt keresek ahol a nőt jó hosszasan adigg nyalhatom míg el nem spricceli magát v pisili el magát én mindenre nyitott 33 éves pasi vagyok Győr és környéke írj privátban
Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Sziasztok!l
Győrből keresek hölgyet, párt! Írjatok! Igényes, izmos, kopasz, nagyobb farkú (20/5) pasi vagyok! 174/76 zöld szem!
Többes tapasztalatom van! Maximálisan diszkréció!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Írjatok! Igényes, izmos, kopasz, nagyobb farkú (20/5) pasi vagyok! 174/76 zöld szem!
Többes tapasztalatom van! Maximálisan diszkréció!
Írjatok!