Fantaziadús az első mondat. Copy paste
(Ez egy válasz Stuyisim üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 20. csütörtök 11:26

Nyáresti kaland a szhelyi Szent-iván éjjen? Szombaton?Biszex 40-es vagyok, passzív! Szopok élvezésig esetleg dugható is vagyok.Írj privátot ha érdekel.
Szio jó reggelt egy győri srác várja fiú .fiuk megkeresését
Nagykanizsán ma este autóskaland hölgyek, párok? Kukkolnék vagy közös maszti? De egy jó szexben is benne lennék. Hely is megoldható
Sziasztok! Soproni párokkal ismerkednék...akár hosszabb távra is.
Olyan párt keresek ahol a nőnek nem csupasz lent és nem is csak egy nagyon vékony csík van neki hanem szép fazonirozott v szoros neki és szereti ha hosszasan masszírozva és nyalva is van én 33 éves hetero pasi vagyok mindenre nyitott írj privátban Győr és környéke
Zalaegerszegen holnap reggel, kora délelőtt pasit szopnék. Helyem van hozzá. Privátban keress, köszönöm szépen.
Zalaegerszegen ismerkednék.
Sziasztok! Ma délelőtti szexre keresünk párt, hölgyet! Győr! Szexpartnerek vagyunk! Csak ma délelőtt! Hely van!
Írjatok privátban elérhetőséggel! Pasik Ne!
Írjatok privátban elérhetőséggel! Pasik Ne!
Sziasztok!Hölgy,pár Szombathelyen?Hosszú távú,baráti kapcsolatra.Hely van!Privátban írjatok!
URAMAT, GAZDÁMAT KERESEM.
Dobán vagyunk két éjjel ,esetleg bi pasi vagy pár?
Sziasztok Mosonmagyaróváron párokat fogadnék lakásomba, kukkolást cserébe.
Zalaegerszegen holnap reggel, kora délelőtt pasit szopnék. Helyem van hozzá. Privátban keress, köszönöm szépen.
Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Sziasztok!
Ma Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Vasárnapra, Zalaegerszeg, Vasvár, Sárvár környékén, heteró 45 év feletti pasikat keresünk. (Megadtuk a környéket, nem az ország más részein keresünk.)
Hölgyet, vagy párt keresek hétvégére rosszalkodni. Helyem van.
!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 21. péntek 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 21. péntek 16:10
Törölt felhasználó (3054102)

kérhetek privibe választ?
(Ez egy válasz cuckold2019 üzenetére (2024. 06. 21. péntek 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 21. péntek 18:11

Vasárnapra, Zalaegerszeg, Vasvár, Sárvár környékén, heteró 45 év feletti pasikat keresünk. (Megadtuk a környéket, nem az ország más részein keresünk.)
sziasztok párokkal ismerkednék akik szoktak Zala Vas
privibe lehet írni nyugodtan
privibe lehet írni nyugodtan