És én téged?
(Ez egy válasz Zooko üzenetére (2024. 07. 12. péntek 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este Körmend? Egy kis koncert aztán egy kis szabadtéri kaland? Vagy ha van helyed. Nőt keresnék
Sziasztok most vasárnap lesz valaki Sárvár fürdőbe? 22 éves passzív fiú vagyok férfit keresek. Valamelyik öltözőben vagy wcben.
Leszopjalak?
(Ez egy válasz lanytvagypart üzenetére (2024. 07. 12. péntek 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 12:02

Nagykanizsa/Zalaegerszeg/Keszthely környékén van esetleg némi izgalomakra adta lehetőség?
Pár kukkolás? Autós kalandok? Többes találkozások természetben? Gloryhole?
normális kedves pasi ma???
Mai naptól egészen hétfő estig, Balaton-Sopron-Budapest háromszögben, Dunántúlon nyaraló, pihenő párt látogatnék meg a szálláshelyükön a hölgy örömére, hetero alapon, adatlapom szerint. Csak komoly párok írjanak, napokig tartó levelezgetés, céltalan vágyakozás nálam nem opció.
Nem ígérgető, kamus vagyok, ha megbeszéljük, ott leszek.
Minden adat az adatlapomon, priviben írjatok.
Mindenkinek kellemes hétvégét..
Nem ígérgető, kamus vagyok, ha megbeszéljük, ott leszek.
Minden adat az adatlapomon, priviben írjatok.
Mindenkinek kellemes hétvégét..
Sziasztok! Egyik legjobb haverommal (23 és 21 évesek vagyunk) keresnénk egy vagy több lányt vagy nőt hármashoz vagy többeshez.
Helyet tudnék foglalni Szombathelyen, de utazni is tudnánk kb. 100km távolságig (Győr, Zalaegerszeg, esetleg Veszprém távolságáig, és ezeken belül természetesen).
Helyet tudnék foglalni Szombathelyen, de utazni is tudnánk kb. 100km távolságig (Győr, Zalaegerszeg, esetleg Veszprém távolságáig, és ezeken belül természetesen).
Sziasztok!
Szombathely környékén keresek partnert, ma délután.
Szombathely környékén keresek partnert, ma délután.
Szoasztok páromal ma és hétvégén kilátogatunk Abdára..szivesen csatlakoznánk baráti társasághoz illetbe párokhoz!
Sziasztok,
Hétvégén (péntek-vasárnap) Hölgyet vagy Párt szívesen vendégül látnék Szombathelyen!
Önmagára adó, nagyon potens pasi vagyok.
Hétvégén (péntek-vasárnap) Hölgyet vagy Párt szívesen vendégül látnék Szombathelyen!
Önmagára adó, nagyon potens pasi vagyok.
Nagykanizsa/Zalaegerszeg/Keszthely környékén van esetleg némi izgalomakra adta lehetőség?
Nagykanizsáról szivesen elviszlek a balaton déli partjára
Sziasztok! Érettebb hölgyeket kényeztetnék!
25éves vagyok, sportos, igényes. Zalaegerszeg és környékéről.
25éves vagyok, sportos, igényes. Zalaegerszeg és környékéről.
Sziasztok.
Párhoz csatlakoznek.
Győr és környéke.
Nyitott vagyok. Képeim nézd meg.
Párhoz csatlakoznek.
Győr és környéke.
Nyitott vagyok. Képeim nézd meg.
Sziasztok! Hétvégén Sopronban és kb 50-60 km-es környékén lány, pár nem keres pasit? Szívesen "ismerkednék"

Sziasztok. Most egy spontán kaland Győrben? Privát apartmanban vagyok esetleg hölgy vagy pár?
Sziasztok
Holnap 12től nagykanizsán???
Holnap 12től nagykanizsán???
Sziasztok. Párral ill. nővel ismerkednénk
sziasztok párokkal szeretnék ismerkedni csatlakozni 3adiknak hetero alapon esetleg van e olyan pár akik szoktak járni swinger cluba privibe lehet írni
Szombathelyen Lány vagy Hölgy lenne aki análisan meg dugna Felcsatolhatóval egy szűz feneket?Helyem van
URAK KIZÁRVA!!!
URAK KIZÁRVA!!!