Szombathelyen most délelőtt egy közös hoki,vagy aki szeretne cumizni,egy igényes fiatal fiút?
SZOMBATHELYI Lányt,Nőt vagy párt keresek Hölgy aktivitással!Pasik kizárva.Aki(k) megdugna Strap-onnal!Búvó hely van ha kellene.Csak felcsatolható játékszered legyen.Semmi mást nem szeretnék csakhogy megdugd a fenekem.
Hello ma Győr és környéke keresem partnerem vagy partnereim. Autós szabdatréri is jo lehet . De nudi kedvelő is vagyok szívesen nudiznék valahol . Abda vagy komárom . Szép napot .
Sziasztok! Mai nap keresem partnerem, partnereim nők, párok személyében Győrben és a környéken! Ápolt, szenvedélyes, nyitott férfi vagyok!
Sziasztok! Győr és környékén ismerkednék hölgyel illetve párral
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék kényeztetnék vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok! Kedves,odaadó,figyelmes potens fiatalos pasi nővel,,párral ismerkedne Vas megyéből esetleg utazni tudót. Hellyel rendelkezem! Nő esetében akár többről is lehet szó. Többit privátban
Magamnak keresek masszőrt hétfőre Bük vagy Sárvár környékén.
Szia .merre laksz? Mert a duci hölgyek bejönnek .Màr volt alkalmam többel is
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 28. vasárnap 11:14
Törölt felhasználó (4743759)

Utolsó próbálkozás… ma este talizna velem valaki anál szexre? Csak olyan írjon,aki vállalja is magát,és el meri mondani a nevét! Duci vagyok,szóval aki a vékony nőket szereti vagy messze lakik, nincs helye, olyan ne is írjon!
Szia .Hol lehet veled talàlkozni .Nagyon aktív ,potens bicajos pasi vagyok .Eggyeztessünk
(Ez egy válasz jcka100 üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 28. vasárnap 17:29

Sziasztok! Én egy sportos, szexet imádó lány vagyok, most nincs barátom, szivesen ismerkednék, imádok jó nyálasan szopizni. Szivesen mutatom is magam. Írj, ha vékony, magas srác vagy, puszi
__

Keszthely, vagy környékén ismerkednék, teljesen testközelből is. Minden megoldás érdekel, Pár esetleg?
Holnap Szombathelyen délelőtt valaki egy helyes fiatal fiút megnézne?!
Sziasztok! Ma estére keresek masszázst kedvelő hölgyet vagy ilyen párt!
Sziasztok! Én egy sportos, szexet imádó lány vagyok, most nincs barátom, szivesen ismerkednék, imádok jó nyálasan szopizni. Szivesen mutatom is magam. Írj, ha vékony, magas srác vagy, puszi
__

Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Szia én rá érek van helyem is .Irj vissza nem vagyok kamus sem hitegető.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 28. vasárnap 11:14
Törölt felhasználó (4743759)

Utolsó próbálkozás… ma este talizna velem valaki anál szexre? Csak olyan írjon,aki vállalja is magát,és el meri mondani a nevét! Duci vagyok,szóval aki a vékony nőket szereti vagy messze lakik, nincs helye, olyan ne is írjon!
Balatonmária környékén kalandoznék holnap…
Sárvár és környékéről párral ismerkednék.
Hali. Ma valaki keszthely strand?
Sziasztok! Keresek masszírozni tudó partnert,partnereket! Helyem sajnos nincsen...:(