Győri alkalmi páros hétköznap délelőtt hellyel rendelkező partnert keres (pasi, pár)
Párral ismerkednék kellemes időtöltéshez kedves ápolt intelligens pasi vagyok
Sziasztok!Van itt Győrböl bi fiu pár?Ha igen írjatok ram,szeretnék kérdezni valamit

Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Irtam
(Ez egy válasz pecsiparos26 üzenetére (2024. 08. 11. vasárnap 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 11. vasárnap 21:36

Zalakaroson a héten szívesen lennénk hármasban / négyesben 30 alatti igényes férfival (nagy mérettel csak!), biszex nővel. Esetleg párokkal is szívesen, hotelban leszünk, de szívesen megyünk máshoz is.

Sziasztok, ma 15:00 körül Celldömölk és Sárvár környékén, keresek csajt, travit , párt ,írj üzenetet
Sziasztok!Szombathelyi Lányt,Nőt vagy Hölgy tagú párt keresek Hölgy aktivítással aki eljátszana a szűz hátsómmal.Alaposan kitágítaná és megdugná egy felcsatolhatóval!45é.pasi vagyok aki a strap-on adta élményt szeretné megtapasztalni.Helyem van ha esetleg ez gondot jelentene.Csak a felcsatolt játékszert hozd magaddal.
kezdö bi pasi??
Mikor volna jó neked?
(Ez egy válasz italy23 üzenetére (2024. 08. 12. hétfő 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, valaki ma Celldömölk környékén? 15:00 körül? Irj
Mosomagyaróvàron sràc aki szopna most?
Zalaegerszegen ismerkednék.
Bukfurdon holnap valaki?
Sziasztok ! Én egy 36 éves srác vagyok Zalaegerszegről ki szeretne nyitni a világra
azért is van itt szeretnék megismerni találkozni új emberekkel és minél több mindent megélni
Remélem partnert találok erre
Hellyel rendelkezem és nem csak napközben
Puszi

Zalakaroson a héten szívesen lennénk hármasban / négyesben 30 alatti igényes férfival (nagy mérettel csak!), biszex nővel. Esetleg párokkal is szívesen, hotelban leszünk, de szívesen megyünk máshoz is.

szombathely.....zalaegerszeg????? vki?????
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van!

Zalakaroson vagyok nővel párral találkoznék írj PM szép napot

Vas megyében párhoz betársulnék, akár csak kukkolni is!
Helló!
Szombathelyen esti program valakivel? Többet privátban...
Szombathelyen esti program valakivel? Többet privátban...