Mi egy 50-es pár vagyunk . Szeretnénk megismerni egy szimpatikus hölgyet aki adatlapunkat elolvassa , ezt elfogadja. Pár napot Zalakaros és Esztergomba töltünk november közepén
Sziasztok! Szexi, erotikus, fehérneműs és akt fotózáshoz keresek lányokat. Amennyiben érdekel egy ilyen lehetőség, keressük egymást. Amatőr fotósként szívesen csinálok rólad képeket, videózás is lehetséges. Helyileg Zalaegerszeg.

Sziasztok Szombathely Kőszeg Sopron útvonalon kukkolható pár délelőtti órákban??? Szívesen kukkolnék kedves ápolt diszkrét pasi vagyok
sziasztok engem Barninak hívnak 39 éves vagyok
párokat keresek hármas szexre Keszthelytől 20 percnyire lakom helyem van benne vagyok minden jóbban
párokat keresek hármas szexre Keszthelytől 20 percnyire lakom helyem van benne vagyok minden jóbban
Sziasztok. Egyedülálló, diszkrét, potens pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Szívesen ismerkednék akár csak hölggyel hosszabb távú szeretője lennék.
Vas megye előny de utazni tudó pár is szóba jöhet. Többit privátban

Vas megye előny de utazni tudó pár is szóba jöhet. Többit privátban
Sziasztok! Nagykanizsa környékén párhoz illetve privát bulihoz csatlakoznánk.
Ma estére, éjszakára keresek hellyel rendelkező párt, hölgyet, pasit Vas megyéből.
Sziasztok! Hévízen welnesselünk 10-12 ig. Keresnénk egy lányt harmadiknak a környékről akivel elüthetnénk az időt.
Komoly szubmisziv not vagy cuckold part (bi is lehet) keres egy nagyfarku (20cm) inteligens jo humoru ferfi gyor kornyekerol...

Párhoz, nőhöz ma csatlakoznèk!
Győr és környékén kukkolható pár van ma esetleg ? Vagy akár kicsivel több… ?

Sopronban ismerkednék
Sopronban ismerkednék....elsősorban párral.
Sziasztok, Győrben cumiznèk. Helyem van.

Sziasztok!
Egy jó kaland ma Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland ma Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok! Ma estére keresek hölgyet, párt szombathelyen!
Masszírozni tudok, hellyel rendelkezem. Köszönöm, hogy elolvastátok!
Masszírozni tudok, hellyel rendelkezem. Köszönöm, hogy elolvastátok!
Sziasztok Zalaegerszegen ismerkednék.
Sziasztok! Pár szeretkezését szeretném , megnézni, kukkolni! Ha esetleg izgat benneteket írjatok. 49 éve szombathelyi ff vagyok.
Sziasztok! Keresünk egyedül álló férfit hellyel, korban 42-49 ! Győr és környékén (pest-szombathely nem környéke!). Ha tudsz masszírozni az plusz pont.
Csak hétvégén aktuális, tehát hétköznap és pont erre utaztam veszeki ki szobát nem érdekel minket! Személyes találkozó preferált kép csere kizárt!!! Megpróbálunk mkinek válaszolni!! Jah és csak akkor írj ha tudod hogy mit szeretnél.... Nem két három levél után nem válaszolni
....
Csak hétvégén aktuális, tehát hétköznap és pont erre utaztam veszeki ki szobát nem érdekel minket! Személyes találkozó preferált kép csere kizárt!!! Megpróbálunk mkinek válaszolni!! Jah és csak akkor írj ha tudod hogy mit szeretnél.... Nem két három levél után nem válaszolni

Sziasztok!
Szexi, erotikus, fehérneműs és akt fotózáshoz keresek lányokat.
Amennyiben érdekel egy ilyen lehetőség, keressük egymást Amatőr fotósként szívesen csinálok rólad képeket. Helyileg Zalaegerszeg.