Én írtam neked,válaszra sem méltattál :(
(Ez egy válasz Ducianyuka üzenetére (2024. 11. 13. szerda 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen.
Van azért, nagyon korrekt pár. (Ez egy válasz Ducianyuka üzenetére (2024. 11. 13. szerda 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Van azért, nagyon korrekt pár. (Ez egy válasz Ducianyuka üzenetére (2024. 11. 13. szerda 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Én írtam neked,de még válaszra sem méltattál :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 14. csütörtök 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 14. csütörtök 06:52
Törölt felhasználó (4761073)

Sopronban találkoznék rendszeresen intelligens párral
Nehezített pálya neked, ha nincs még kitöltött adatlapod se... De szurkolok sikerüljön!
(Ez egy válasz Ducianyuka üzenetére (2024. 11. 13. szerda 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Sopronban találkoznék rendszeresen intelligens párral
nem sajnos :/
Itt amúgy valaki talált már szexpartnert magának?
Sziasztok! Helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van! ')
Sziasztok! Szentgotthárdon keres valaki sportos nagy farku pasit?
Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban egyeztessünk. Köszönöm.
Sziasztok!
Szívesen készítek erotikus, szexi, és akt fényképeket, ha szeretnél egy szép sorozatot magadról.
Aktus közbeni izgalmas képek...
Videózás is lehetséges.
Zalaegerszeg
Szívesen készítek erotikus, szexi, és akt fényképeket, ha szeretnél egy szép sorozatot magadról.

Aktus közbeni izgalmas képek...

Videózás is lehetséges.

Zalaegerszeg

Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, egyedülálló, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! Akár hosszú távon! Csak személyes tali, ha megvan a szimpátia, jöhet a folytatás. Győr.
Sziasztok! Helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!

Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Zalaegerszegen ma kora este, és szerdán pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban egyeztessünk.
Sziasztok! Csütörtök este esetleg pár vagy hölgy akiknek lenne kedve kalandozni!?
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Zalaegerszeg és környékéről párral ismerkednék.
Győr környékén keresek feleséget,párt. Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat!
Sziasztok!
Kiesett házibarátunk pótlására keresünk egy valós , találkozni is akaró pasit. Olyan ember személyében kinek nem jelent problémát az utazás és a hétköznapi találkozás. Nagyobb méret nem jelent akadályt!
Kiesett házibarátunk pótlására keresünk egy valós , találkozni is akaró pasit. Olyan ember személyében kinek nem jelent problémát az utazás és a hétköznapi találkozás. Nagyobb méret nem jelent akadályt!