Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Ezért nem javaslom senkinek, hogy a szóban forgó párost méltóztasson megkeresni, hacsak nem akar ő is koppanni egyet!
(Ez egy válasz erosz555 üzenetére (2025. 03. 15. szombat 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 15. szombat 20:14

Hát hogy laza vagy vidám a páros, azt mindenki maga döntse el, de hogy ők is nem egy korrekt, tisztességes pár, az biztos. Tudniillik nevezett lazavidámpáros mai nap 00:02 perckor üzenetben megkeres az alábbi szöveggel: Sziasztok! Hetero párként ismerkedés? Nagykanizsán élünk. Na már most erre én egy regényt írva válaszolok a feladónak 2025-03-15 08:34 órakor. És mi történik? Hát a szokásos nagy semmi. Erre 15.48-kor megjelenik az oldalon Vidáméktól a következő hirdetés: Sziasztok! Nagykanizsai párhoz csatlakoznánk ma este. Részletek privátban. Azért csak úgy megkérdezném a Vidámékat, hogyha már egyszer megkerestek, választ is kaptak, akkor nem illik legalább egy Mégsem szeretnénk találkozni, köszönöm vagy Köszi, de mégsem téged keresünk választ megejteni. Amíg itt is ilyen emberek futkoznak, addig soha az életbe nem lesz rend, tisztelet, becsület, stb, stb.... ebben az országban. Itt mindenki hülye???? Itt mindenki!!!
Hát hogy laza vagy vidám a páros, azt mindenki maga döntse el, de hogy ők is nem egy korrekt, tisztességes pár, az biztos. Tudniillik nevezett lazavidámpáros mai nap 00:02 perckor üzenetben megkeres az alábbi szöveggel: Sziasztok! Hetero párként ismerkedés? Nagykanizsán élünk. Na már most erre én egy regényt írva válaszolok a feladónak 2025-03-15 08:34 órakor. És mi történik? Hát a szokásos nagy semmi. Erre 15.48-kor megjelenik az oldalon Vidáméktól a következő hirdetés: Sziasztok! Nagykanizsai párhoz csatlakoznánk ma este. Részletek privátban. Azért csak úgy megkérdezném a Vidámékat, hogyha már egyszer megkerestek, választ is kaptak, akkor nem illik legalább egy Mégsem szeretnénk találkozni, köszönöm vagy Köszi, de mégsem téged keresünk választ megejteni. Amíg itt is ilyen emberek futkoznak, addig soha az életbe nem lesz rend, tisztelet, becsület, stb, stb.... ebben az országban. Itt mindenki hülye???? Itt mindenki!!!
(Ez egy válasz Lazavidámpáros üzenetére (2025. 03. 15. szombat 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 15. szombat 15:48

Sziasztok! Nagykanizsai párhoz csatlakoznánk ma este. Részletek privátban

Sziasztok! Ma este nő,pár vas megyéből? Helyem van!
Sziasztok! Nagykanizsai párhoz csatlakoznánk ma este. Részletek privátban

sziasztok.autó fényezés,polírozás,felni festés.fényszóró polírozás keszthely környékén.ha kell keress privátban.lányok,párok.heteró alapon
Sziasztok!
Ma estere keresek holgyet/part zalaegerszeg-siofok utvonalon!
Ma estere keresek holgyet/part zalaegerszeg-siofok utvonalon!
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 50-től 72 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 50-től 72 évesig!
párt kukkolnék sex közben ...... vas megye!!! zalaegerszeg!!!
sziasztok! Fiatal, magas, vékony srácot keresek ismerkedni, cuki, sportkedvelő lány vagyok, írj nyugodtan

Szia kicsit többet rolatok és jó lenne ha lenne fótó
(Ez egy válasz Dragon33 üzenetére (2025. 03. 14. péntek 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 14. péntek 07:49

Hahó.Van itt olyan pár aki szeretné hogy a hölgy meg legyen dugva?mehetünk akár 2en is ha bírod..
Sziasztok!
Hétvégén Győrben kaland? Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Hétvégén Győrben kaland? Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Bukfurdon valaki jovoheten kedden?
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság,szimpátia, diszkréció fontos számomra.
Sziasztok! Zalai párral ismerkednénk,szexelnénk
Hétköznap Valaki?
MIndenre nyitott vagyok
MIndenre nyitott vagyok
Sziasztok! Szombat estére keresem egy pár társaságát. Egy többesben tapasztalt fiatal pasi vagyok. Győr és 100 km-es körzetében szívesen utazok. Ha van kedvetek egy jó kis szombat estét összehozni akkor írjatok nyugodtan!

Sziasztok keresem azt a Nőt aki ribit tudna csinálni belőlem.Mint pl. megújjazna kitágítana és felcsatolható műfarkára húzna és megdugna.Nagyon szeretném megtapasztalni mikor egy Nő engem dugna meg mint egy ribit.
pár v kezdö bi pasi???
Sziasztok. 45éves magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr