Nagykanizsán IGÉNYES párhoz csatlakoznék harmadiknak!
Sziasztok. Győrben keresek aktív partnert, szopnèk. Helyem van.

Körmend Szombathely környéke akár délelőtt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 04. 07. hétfő 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 07. hétfő 11:44
Törölt felhasználó (4675126)

Kalandoznék Holnap szerda ráérő pár hölgy??? Sziasztok kedves párral ismerkednék akár csak egy kukkolás extrém helyen vagy kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám párt meglesni vagy egy kis játék elejéig. Meglátogatnék egy párt megbeszélt időpontba megbeszélt helyen megérkeznék és finoman kinyalnám a hölgyet vagy kukkolnék és távoznék. Zala és környező megyékből keresnék ápolt intelligens értelmes diszkrét pasi vagyok
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs vagy amit szeretnétek. Jó kellemes méret. Győr
Egy álom valóraválltásához keresem Vas megyében (Szombathely) azt a Lányt,Nőt vagy Párt aki be tudná teljesíteni .A legnagyobb álmom,hogy fordított felállásban a Női nem felcsatolhatóval análisan elvenné a hátsóm szüzességét.Magára az érzésre vagyok kíváncsi milyen lehet a műfarok végén lenni amikor a Női nem diktálja a tempót.Ha magadra ismertél vagy csak szimplán valóra válltanád akkor privát üzenetben keres meg.Pároknál csakis a Női nem jöhet szóba felcsatolhatóval.
Ismerkednék vasmegye. (Passziv bi)
)

Sopron környékén szopatnék de csak Nőt keresek!!!!
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Szia holnap Győrbe leszek esetleg lenne kedve valakinek egy kis élvezkedésre
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs vagy amit szeretnétek! Győr
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Valaki ma Sümeg Tapolca környéke ? Minden megoldás érdekel
Kalandoznék Holnap szerda ráérő pár hölgy??? Sziasztok kedves párral ismerkednék akár csak egy kukkolás extrém helyen vagy kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám párt meglesni vagy egy kis játék elejéig. Meglátogatnék egy párt megbeszélt időpontba megbeszélt helyen megérkeznék és finoman kinyalnám a hölgyet vagy kukkolnék és távoznék. Zala és környező megyékből keresnék ápolt intelligens értelmes diszkrét pasi vagyok
Sziasztok,
Keszthelyen és környékén hölgy, pár ismeretségét keresem, mindenki számára kellemes, tabumentes, diszkrét időtöltésre, alkalmi vagy rendszeres együttlétekre is!
Keszthelyen és környékén hölgy, pár ismeretségét keresem, mindenki számára kellemes, tabumentes, diszkrét időtöltésre, alkalmi vagy rendszeres együttlétekre is!
Sziasztok! A szabadidejüket Keszthelyen-Balatonmárián töltő, szimpatikus pár társaságát keresném…
Sziasztok párt keresek kukkolásra Zala megyében köszönöm
Kedd - Csutortok Bükfürdőn vagyok hotelben, esetleg valaki tali?
PM
PM
ma estére keresek Sopronban egy kanos, bikas nagyfaszu pasit aki szereti popoba verni a faszát. Pucsitva várlak, dugasra készen, kapucnis felsőben, hátra sem nézek, így teljesen inkognitóban, duma és egyéb körítés nélkül csak bejossz, és alaposan szetbaszod a seggem. Csak olyan írjon aki ma eset ráér ( Sopron), nagy vastag faszu és tele élvezi a seggem. Igényes, formás seggü, minden tekintetben rendben lévő fiú vagyok. Képpel írj. További részletek privátban vagy telon.
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár? Kovalter, Püspökerdő, Likócs?
Igényes, izmos pasi vagyok, nagyobb intim!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár? Kovalter, Püspökerdő, Likócs?
Igényes, izmos pasi vagyok, nagyobb intim!
Írj, írjatok!
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is