Hol?Mikor?
(Ez egy válasz Transzvesztita üzenetére (2025. 04. 21. hétfő 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 21. hétfő 10:33

Sziasztok.Szeximádó Transzi vagyok.Szombathely mellett lakom Nemeskoltán.Ma délután kora este erdős kaland érdekel valakit?Szopok és imádom seggbe.Imadom ha le pisilnek..Akár többen is jöhettek.Aki ma űritene egyet az írjon
Május közepén Őriszentpéter környékén töltünk pár napot.
Szívesen ismerkednénk egy szimpatikus,biszex hölgytagú,igényes,ápolt,korban hozzánk illő párral.
Szívesen ismerkednénk egy szimpatikus,biszex hölgytagú,igényes,ápolt,korban hozzánk illő párral.

Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasit keresek.
Privátban keres
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasit keresek.
Privátban keres
Sziasztok. Győrben szopnèk. Helyem van.

Sziasztok ! Kukkolható párt keresek vas megyéből! Csak nézni szeretném és közben várni. Ha esetleg izgat benneteket írjatok 48 éves szombathelyi FF vagyok.
Sziasztok.Szeximádó Transzi vagyok.Szombathely mellett lakom Nemeskoltán.Ma délután kora este erdős kaland érdekel valakit?Szopok és imádom seggbe.Imadom ha le pisilnek..Akár többen is jöhettek.Aki ma űritene egyet az írjon
Sziasztok! Holnap Balatonmária környékén kalandoznék…
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagytok!
Nagyobb intim!
Írjatok
Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagytok!
Nagyobb intim!
Írjatok
Sziasztok! Szívesen ismerkednék hosszútávú alkalmi kapcsolat céljából fiatal vagy idősebb korú nővel, esetleg egy szimpatikus párral.
Sajnos nincs jogsim... Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni.
Illetve ha netán valaki messzebb lakik, de ránézésre szimpatikus lennék és szívesen utazna, akkor Szombathelyen tudok foglalni búvóhelyet, 100%-ig diszkréten. Persze nem csak a messzebbről utazók számára tudok foglalni.
Ha netán ránézésre szimpatikus lennék és lenne kedved/kedvetek ismerkedni, szimpátia esetén találkozni és eltölteni egy kellemes időt, akár hosszútávon, akkor várom üzeneted.
Sajnos nincs jogsim... Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni.
Illetve ha netán valaki messzebb lakik, de ránézésre szimpatikus lennék és szívesen utazna, akkor Szombathelyen tudok foglalni búvóhelyet, 100%-ig diszkréten. Persze nem csak a messzebbről utazók számára tudok foglalni.
Ha netán ránézésre szimpatikus lennék és lenne kedved/kedvetek ismerkedni, szimpátia esetén találkozni és eltölteni egy kellemes időt, akár hosszútávon, akkor várom üzeneted.
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Nagykanizsán párhoz csatlakoznánk
Sopronban keresek intelligens partnereket párok személyében.
Sziasztok.
Ma este párosunk férfitagjaként párhoz csatlakoznék,egy közös locsolásra
Ma este párosunk férfitagjaként párhoz csatlakoznék,egy közös locsolásra
Kanizsán kaland? Priv.
Partnert keresek. Részletek privát üzenetben.
vas megye vki????
Sziasztok!Rendkívül ápolt,igényes férfi vagyok,nem utolsó sorban jó megjelenésű!!!Párhoz csatlakoznék vagy hölgyet keresnék ma estére!
Zalaegerszegen 46 éves hölgy számára keresünk ma estére egy 30 feletti férfit, aki szereti a borotválatlan hölgyeket. 1 aktus, 20 perc és ennyi. Gumit te hozod. Csak 1 pasiról van szó. Aki először jelentkezik, az jöhet. Nem prostiról van szó, hanem szórakozásról. A jól megszokott kamusok, nagyszájúak kíméljenek. Őket már jól ismerjük.
Sziasztok! Győrben ma este hölgy? Pár? Ráér esetleg?