Sziasztok!
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Sziasztok bisex csajt vagy párt keresünk most szombat estére. Győrbe van helyünk unik vagyunk fiú lány. Többit privátban!
Győr Szombathely vonalon valaki fiatal sracot megdugna ? Ma !
Sziasztok! Érett, igényes hölgyet keresnék Keszthely környékén, tartós, de laza kapcsolatra…
Sziasztok! Vasárnap tervezek kirándulni Sopronban a Lővérekbe lány, pár esetleg nem csatlakozna?

Sziasztok, keresek olyan személyt aki nőibe öltözve jól le szopna a farkamat! Csak kora reggel jo! Vas megye utazni tudj
Sziasztok! Ma este pár vagy lány!? Ápolt többesben tapasztalt pasiként keresek!
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok! Hosszútávú alkalmi partnerem keresem leginkább fiatal lány vagy pár személyében. De ha esetleg idősebb korú nő vagy pár számára szimpatikus lennék, nem mondanék nemet.
Szombathely-Sopron vasútvonalon tudok utazni, tehát ezen az útvonalon ismerkednék leginkább, viszont ha valaki nem ezen az útvonalon ismerkedne, és tudna utazni, akkor Szombathelyen tudok foglalni búvóhelyet erre az esetre.
Ha netán ránézésre szimpatikus lennék, akkor nyugodtan írj és ismerkedjünk.
Szombathely-Sopron vasútvonalon tudok utazni, tehát ezen az útvonalon ismerkednék leginkább, viszont ha valaki nem ezen az útvonalon ismerkedne, és tudna utazni, akkor Szombathelyen tudok foglalni búvóhelyet erre az esetre.
Ha netán ránézésre szimpatikus lennék, akkor nyugodtan írj és ismerkedjünk.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Szombathely és környékén keresnék partnert

Soproniakkal ismerkednék
Sziasztok!
Ma este Sopronban vagy Kapuváron valaki ráér esetleg? Helyem nincs de rugalmas vagyok és nyitott sok mindenre.
Ma este Sopronban vagy Kapuváron valaki ráér esetleg? Helyem nincs de rugalmas vagyok és nyitott sok mindenre.
Felmérés: Győr kovalter szabadstrandra ki jönne el gangbang partiba vágni egy lányt? Üzeneteket várjuk privátba.
Jövőhét közepén Keszthelyen ismerkednénk egy sportos harmincas sráccal, szimpátia esetén a szállodai szobánkban fogadni is tudunk....
Sziasztok! Kesztjely környékén keresnék kalandvágyó hölgyet, holnapi nap…
Sziasztok!
Mindenki meghal, de nem mindenki él.....!!!
Keszthelyen és környékén hölgy, pár ismeretségét keresem, mindenki számára kellemes, tabumentes, diszkrét időtöltésre, alkalmi vagy rendszeres kapcsolatra!
Elhanyagolt feleség, magányos hölgy diszkrét partnere is lehetek.
Privátban írj, ha megismernél!
Mindenki meghal, de nem mindenki él.....!!!

Keszthelyen és környékén hölgy, pár ismeretségét keresem, mindenki számára kellemes, tabumentes, diszkrét időtöltésre, alkalmi vagy rendszeres kapcsolatra!
Elhanyagolt feleség, magányos hölgy diszkrét partnere is lehetek.
Privátban írj, ha megismernél!

Győri baráti/haveri társaság volna itt?
Sziasztok!
Írjatok
Írjatok
Sziasztok hölgyet vagy párt keresnèk egy kis huncutkodásra kinek van kedve írjon