Sziasztok, beszélgessünk, bármi lehetséges!!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Sziasztok ! Vasmegyéből keserek partnert aki ápolt igényes és diszkrét. Én egy 173cm magas 84kg intim részeken szőrtelen bi fiu vagyok. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom . Írjatok és ismerkedjünk . Képeket is szivesen mutatok a kesobbiekben .
Sziasztok!
Fiatal, sportos, jóképű masszőr pasi keres hétközben vagy akár hétvégén egy normális párt/hölgyet közös szaunázáshoz és fürdőzéshez a győri vagy Győr környéki fürdőkben. Nyitott és kommunikatív vagyok, sok mindenről tudunk beszélgetni, és szerintem hamar megtaláljuk a közös témát. A többi majd alakul, de az sem baj, ha nem.
Nem feltétlenül a szex a lényeg, inkább a kellemes társaság.
Fiatal, sportos, jóképű masszőr pasi keres hétközben vagy akár hétvégén egy normális párt/hölgyet közös szaunázáshoz és fürdőzéshez a győri vagy Győr környéki fürdőkben. Nyitott és kommunikatív vagyok, sok mindenről tudunk beszélgetni, és szerintem hamar megtaláljuk a közös témát. A többi majd alakul, de az sem baj, ha nem.
Nem feltétlenül a szex a lényeg, inkább a kellemes társaság.
Sziasztok!Hölggyel,párral ismerkednék Szombathely és környékén
Sziasztok!
Győr környéki párhoz csatlakoznék, ahol a férfi uni vagy aktív biszex! Mindkét fél örömére
Győr környéki párhoz csatlakoznék, ahol a férfi uni vagy aktív biszex! Mindkét fél örömére
Sziasztok. Pár vagy Nő társaságát keresem Győr és környékén.
Sziasztok! Győrben keresek lányt vagy nőt egy kis időtöltésre.
Zalakaroson keresnénk ma progtamot . . .
Sziasztok! Holnap napközben valaki Szombathelyen?
Nyugat Dunántúlon keresem állando szauna partnerem,Szentgothárd- Körmend-Zalaegerszeg-Sárvár négyszögből.Tudj időt szakítani egy kis kikapcsolódásra,pihenésre,relaxra. Ha kezdő vagy, szívesen bevezetlek a szaunázás kultúrájába,világába. Lányok,asszonyok esetleg párok!
Csak privát üzenetre válaszolok.
Csak privát üzenetre válaszolok.
Mosonmagyaróvár mostanában?
Sziasztok! Délután szentgotthardon lany vagy pár?
Sopronban ismerkednék intelligens párral
Sziasztok
23 éves srác keres más srácokat Szombathely, Sárvár környékén pisi/watersports kink miatt
23 éves srác keres más srácokat Szombathely, Sárvár környékén pisi/watersports kink miatt
Holnap keresnénk kalandot Zalakaroson . .
Három pasi jelentkezik, 25-21 és 39 éves
(Ez egy válasz Ducianyuka üzenetére (2025. 11. 15. szombat 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Fonyód-Marcali környékén keresnék igényes fiút holnap délelőtt.
Most gyors kaland Bük környékén ?
Sziasztok. Győrben leszopni valakit? Helyem van.
Keszthely környéki pár?

vazelinator