Ezt pont Te kérdezed?
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 01. 21. szerda 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 21. szerda 13:02
Törölt felhasználó (4759603)
Létezik itt olyan férfi, aki tényleg akar és mer is találkozni?
Sziasztok.
Wellnesselő ápolt párt meglátogatnék a hotelszobájukban ma ill. hétvégén napközben vagy akár este felé, kizárólag a hölgy örömére!
Adatlapot kérlek olvassatok!
Privátban írjatok, a fórumot nem olvasom!
Köszönöm, szép hétvégét mindenkinek!
Wellnesselő ápolt párt meglátogatnék a hotelszobájukban ma ill. hétvégén napközben vagy akár este felé, kizárólag a hölgy örömére!
Adatlapot kérlek olvassatok!
Privátban írjatok, a fórumot nem olvasom!
Köszönöm, szép hétvégét mindenkinek!
Létezik, én szoktam találkozni innen az emberekkel, ha nem Győrben keresnél, veled is szívesen találkoznék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 01. 21. szerda 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma vshy holnapi napra keresek hölgyet vagy párt hetero alapon.
Sziasztok! Ma vagy a holnapi napra hölgy vagy pár kis huncutkodàsra ?
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Én szívesen találoznék, de sajnoa nincs helyem Győrben
Zala megye Lenti környékén szopatnék!!!!
Hello! Szerintem is...illetve unatkozik...
(Ez egy válasz laca39f üzenetére (2026. 01. 22. csütörtök 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 22. csütörtök 12:08
Amugy azt nem vetted észre hogy kicsit b....ond csak arra vagyik hogy levelekel bombázák meg epekedjenek érte hogy éreze hogy ö még mindig olyan szexi nö.De az hogy találkozon valakivel már nyuszi.Amugy szerintem itt éliki magát . A Ducianyuka .Neki csak egy lelkiszemetes kell neki
Nem egy kemény farok
Bele halna ha itt bárki el rendezné ugy rendesen .
Nem egy kemény farok
Bele halna ha itt bárki el rendezné ugy rendesen .
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Partnereket keresek Sopronban, elsősorban egy intelligens pár személyében.
Sziasztok! Vasárnap délután lesz valaki Bükfürdőn?
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Szia, beszélgessünk, bármi lehetséges!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Szia, beszélgessünk, bármi lehetséges!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Sziasztok!
Bécs-Mosonmagyaróvár vonalon ma este?
Bécs-Mosonmagyaróvár vonalon ma este?
Mosonmagyaróváron hölgyet nyalnék akár viszonzatlanul is! Hely van, írj privát üzenetet
Győrben valaki?
Amúgy laca39f, neked már 2-3 hónapja mondtam, hogy nem akarok lefeküdni veled, de szívesen találkozok veled, hogy elmondd személyesen, mi is a problémád velem! Csak ugye vissza se írtál erre.
Ma délután szopatok Győrben és a környéken. Jelentkezz!
Keszthely, vagy a környéken Hölgy? Pár? Minden megoldás érdekel
Az olyan üzenetekre, hogy “jaj de kár, hogy messze vagy”, “nincs lakásom”, “idősebb vagyok”, stb minek válaszoljak? De csak az elmúlt 1 héten 2 olyan pasi is volt, aki átbaszott, az egyikkel megbeszéltük, hogy másnap találkozunk, csak éppen az üzimet se olvasta el. A másik meg kamuképekkel, kamu fb profillal irogatott, a találkozás előtt meg ő is eltűnt. Pedig az 1ikkel már találkoztam. Tény, hogy nem vagyok egy nagy k.., elég félénk vagyok, de ha tudom, hogy mit akarok, miért adjam lejjebb? Nem életbevágóan fontos, hogy találjak szexpartnert.

vazelinator

agag