Nyárra kb elérem azt a formát amit szeretnél.
Ha akkor még aktuális a dolog, akkor én szívesen kényeztetnélek. (Ez egy válasz kloislany25 üzenetére (2026. 01. 26. hétfő 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 26. hétfő 20:33
Ha akkor még aktuális a dolog, akkor én szívesen kényeztetnélek. (Ez egy válasz kloislany25 üzenetére (2026. 01. 26. hétfő 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Újabban miért nincs itt 1 jó pasi sem? Pasik! El nézem a képeitek, éshát, na, a felhozatal, siralmas.....Nincs 1 jó pasi sem az oldalon??? Nem szétgyúrt fajtát keresek, hanem aki vékony, nincs hája, és van tartása, sármos, jó kiállású, sportos? Hol keressek akkor? Egy elkeseredett lány
Szia. Szerintem ne itt keress
(Ez egy válasz kloislany25 üzenetére (2026. 01. 26. hétfő 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 26. hétfő 20:33
(Ez egy válasz kloislany25 üzenetére (2026. 01. 26. hétfő 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Újabban miért nincs itt 1 jó pasi sem? Pasik! El nézem a képeitek, éshát, na, a felhozatal, siralmas.....Nincs 1 jó pasi sem az oldalon??? Nem szétgyúrt fajtát keresek, hanem aki vékony, nincs hája, és van tartása, sármos, jó kiállású, sportos? Hol keressek akkor? Egy elkeseredett lány
Győrben leszopni valakit? Helyem van.
Sziasztok.
Szerda esti Rába quelle szaunázás stb.. Csatlakozik valaki?
Szerda esti Rába quelle szaunázás stb.. Csatlakozik valaki?
Móvár-Hegyeshalom környékén valaki? Helyem van. Masszázs extrákkal, kaland
Idős hölgyet Csorna Kapuvár körülményeken?
22 óra után Győr környékén kalandoznék.
Sziasztok! Normàlis magas sportos sràc vagyok! Hölgyet keresek Vas megyèben akinek okzhatok èlvezetet! Vonzòdom az érett nőkhöz! Ès szeretek kènyeztetni főleg oràlisan èn 30 as sràc vagyok
Puncimániás,fehérneműregerjedő kiváncsi hetero urat srácot keresek közös hokizáshoz,miközben puncis képeket,videókat nézünk.Inkább esténk érek rá vagy hétvégén,de helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha el is tudsz jönni!Igényes ápolt fiatal srác vagyok!Hitegetők,igérgetők levelezgetők kérem NE!Köszönöm!
Sziasztok. 45éves, diszkrét, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére.Győr.Hosszu távon keresek egy párt, akár kezdők is lehettek!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok. Szerda esti szaunázáshoz stb... keresek partnert. Babolnai vagy Győri termálba.
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Sziasztok ma este keszthely vagy környékén hölgy esetleg pár?
Sziasztok!Valós duci-extraduci,kővér hölgyet keresek Győrben,vagy környékén!Minden megoldás érdekel,a kor mellékes!Csak gondold komolyan!Imádok kényeztetni!
Partnert keresek. Részletek privát üzenetben.
Sziasztok!
Házaspárral ismerkednék Vas megyében. Valamennyi tapasztalatom van ilyen téren régebbről.
Egyéb izgalmas megoldások is érdekelnek.
Házaspárral ismerkednék Vas megyében. Valamennyi tapasztalatom van ilyen téren régebbről.
Egyéb izgalmas megoldások is érdekelnek.
Celldömölk környéki ma ?
Sziasztok!
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok

vazelinator

Claudia