Szombathelyi sportos, vagány srácként hölgyet keresek. Lehetőleg hosszú távra. Szombathelyen van saját diszkrét helyem. Utazni ésszerű távolságon belül tudok.
Sziasztok!Vasárnap délutánra estére keresek bi pasit, aki felavatna.Uni/passzív szerep izgatna!Helyem van Győr és Veszprém között!
Swinger party ma este Keszthelyen
Szia, az abdai nudira hogy kell menni pontosan? Merre keressem?
(Ez egy válasz dawidka92 üzenetére (2026. 06. 26. péntek 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 26. péntek 21:42
Sziasztok! Győrben, hétvégén Covalter, esetleg abdai nudi? Érdekes lehet valakinek?
Nagykanizsán kalandoznék. Helyem van, de autós szex-ben is benne lennék. Hölgyek - párok??
Körmend környékén ma késő este hellyel rendelkező férfit / férfiakat szopnék.
Orál partnert keresek, Hévízen van helyem. Privizz!
Győrbe leszopni valakit? Helyem van
Szentgotthárd ma valami izgalmas?
Zalacsány Keszthely, Hévíz.
Itt nyaraló párral ismerkednék…
Itt nyaraló párral ismerkednék…
Győrben valaki?
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem.
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem.
Írj, írjatok!
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Soproni partnerekkel ismerkednék...akár hosszabb távra.
Sziasztok kedves párral ismerkednék délelőtt megbízható diszkrét intelligens pasiként kukkolnék extrém helyen, Zala Vas Somogy
Sziasztok!
24 éves, átlagosnál nagyobb mérettel rendelkező férfi keres és 25-45 közötti hölgyet kellemes időtöltés érdekében.
24 éves, átlagosnál nagyobb mérettel rendelkező férfi keres és 25-45 közötti hölgyet kellemes időtöltés érdekében.
Csorna, Győr környékén szopnék
Sziasztok! Győrben, hétvégén Covalter, esetleg abdai nudi? Érdekes lehet valakinek?
Nagykanizsán kalandoznék. Hölgyel, párok? Helyem van, de autós szexben is benne lennék.
Sziasztok!Győr környékén.Párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia alapján, elsősorban a hölgy örömére és kellemes közös időtöltésre.

vazelinator

piercinges fa..