Férfi lábát nyalnám, 30 éves srác vagyok
Sziasztok.
Szombattól 2 hétig, délutánonként keresek partnert. Szopatnék, stb.
Komárom környéke.
Szombattól 2 hétig, délutánonként keresek partnert. Szopatnék, stb.
Komárom környéke.
Sziasztok Nagykanizsán keresem hölgy vagy pár társaságát.
Sziasztok,olyan tapasztalt hölgyet keresek aki szintén volt már hölgyel és esetleg engem is be vezetne(Nagykanizsa környékén) természetesen pasik is jelentkezhetnek,semmi jónak nem vagyok az elrontója.
Privát üzeneteket várok
Privát üzeneteket várok
Nagykanizsán - Zalakarosban keresem partnerem ma és szombat kora estére / estére... diszkréció, ápoltság adott és elvárt.....szopatnák, kukkolnék, masztiznék mások előtt
Sziasztok! Valaki
te
è a számat?Nyelem is... Sárvár, környékén
alf
le alf
pi alf
siln
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Délután estig egy kis élvezet
Sziasztok.
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben leszopni valakit? Helyem van.
Sziasztok! Hosszútávú szexkapcsolat céljából ismerkednék egy szimpatikus nővel, vagy párral (Heteró alapon, hölgy örömére). Szombathely vagy Sopron lenne a legideálisabb hely (Esetleg a kettő között Kópháza, Nagycenk, Lövő, bük, stb). Mivel vonattal tudok utazni.
Illetve ha szükséges, akkor tudok foglalni búvóhelyet Szombathelyen.
Ha lenne kedved ismerkedni egy 25 éves normális pasival, akkor privátban ismerjük meg egymást, szimpátia esetén találkozzunk és töltsünk el kellemes időket.
Illetve ha szükséges, akkor tudok foglalni búvóhelyet Szombathelyen.
Ha lenne kedved ismerkedni egy 25 éves normális pasival, akkor privátban ismerjük meg egymást, szimpátia esetén találkozzunk és töltsünk el kellemes időket.
Hétvégét Keszthelyen töltjük szívesen találkoznánk csinos párokkal
Szombathely-Sárvár környékén ismerkednék hölggyel, párral vagy biszex férfival, kölcsönös orál vágyakkal.
Sziasztok kedves megbízható diszkrét intelligens pasiként ismerkednek Zala Vas megyében párral kellemes időtölteshez!
Győr környékén érett nővel kalandoznék ma délután.
Cuckold is érdekelne!
Cuckold is érdekelne!
Fordítsd meg a térképet
(Ez egy válasz nemigem üzenetére (2026. 07. 28. kedd 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz nemigem üzenetére (2026. 07. 28. kedd 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Nagykanizsa - Csurgó környékén érett, 60 év feletti hölgyet, házaspárt keresek minden jóra
Nagykanizsa - Csurgó környékén érett, 60 év feletti hölgyet, házaspárt keresek minden jóra
Sopronban ismerkednék...elsősorban párokkal
Sziasztok ! Szívesen ismerkednek lánnyal párral elhanyagolt hölggyel
Sziasztok. Párt vagy Nőt keresek hosszú távra. Utazni és fogadni is tudok.
30éves srác vagyok.
30éves srác vagyok.

vazelinator

pern