Hello ma este Nagykanizsa pasit keresünk a feleség örömére
Sziasztok.
Mostantól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mostantól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Szopatnék most vagy délután, privizz Körmend és környékén
Hello Bükfürdő!
Adatlapunk szerint keresünk partnert/partnereket.
Olvass és privátban jelentkezz…
Adatlapunk szerint keresünk partnert/partnereket.
Olvass és privátban jelentkezz…
Vas megye ma valaki?? Kezdő bi pasi???
Sziasztok, Móvár, Győr környékén ismerkednék sportos párral hetero alapon. Diszkréció, igényesség, intelligencia adott. Helyem és időm van.
2026. október 02-től 05-ig péntek délután, szombat és vasárnap napközben a Vas megyei Bükön a nudis wellnessben fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.
Sziasztok! Párt keresek , akik élvezik, ha szex közben egy néző is jelen van, és esetleg izgatja őket ha egy " idegen" a végén vagy közben rájuk élvez! 50 éves szombathelyi FF vagyok
Még mindig keresünk, még mindig nem találtuk meg a megfelelő partnert. Heteró alapon keresünk beszálló férfit maximum 33 éves korig feleségem örömére. Kifejezetten sportos pár vagyunk, erősen szelektálunk, ezt vedd figyelembe.
Sziasztok kedves intelligens értelmes megbízható pasiként ismerkednek párral vasárnapi nap kellemes időtöltéshez akár csak kukkolásra finom érzéki kényeztetésre. Zala Vas Veszprém
Sziasztok. Vas megyében vagy a környező megyékben keresünk párt ma estére.
Ma este pasik lesz már valaki hölgy örömére
?nagykanizsa
?nagykanizsa
Hétvégén valaki Sárváron?
Keszthely környékén valaki ma este ?
Pár nő estleg pasi ?
Pár nő estleg pasi ?
Győrben leszopni valakit? Helyem van.
Sziasztok. Nagykanizsán keresek csajt, hölgyet, elhanyagolt feleséget vagy pàrt. Helyem van, de autós szex is érdekel. Vagy kukkolás??
Sziasztok kedves pàrok és lányok!
Feri vagyok egy fiatal potens bevállalos férfi. Aki egy igazi szexfüggő.
Szeretem magamból kiadni a maximumot a szexbe.
És eddig nem is volt rá panasz. Isteni nyelvemmel és kőkemény farkammal szeretnék veled/veletek együtt lenni.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek na habozzatok irni.Megbeszélünk mindent!
Üdv:Feri
Feri vagyok egy fiatal potens bevállalos férfi. Aki egy igazi szexfüggő.
Szeretem magamból kiadni a maximumot a szexbe.
És eddig nem is volt rá panasz. Isteni nyelvemmel és kőkemény farkammal szeretnék veled/veletek együtt lenni.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek na habozzatok irni.Megbeszélünk mindent!
Üdv:Feri
Nagykanizsai, jó megjelenésű, ápolt, sportos, ideális testalkatú, potens férfiként keresek biszex férfi masszőrt, vagy szóló hölgyet illetve párt.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén 50 -es vagy 50 + os párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Hiába is érne rá az illető, rendszeresen hirtelen ti nem értek rá…
Eddig kettőből kétszer. Azért ez jelent valamit… (Ez egy válasz SwTomi üzenetére (2026. 09. 25. péntek 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 25. péntek 09:02
Eddig kettőből kétszer. Azért ez jelent valamit… (Ez egy válasz SwTomi üzenetére (2026. 09. 25. péntek 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Pár keres nagykanizsán ma délután 13 órakor egy vagy két bi pasit vagy párt, helyünk van, de mehetünk mi is hozzád ésszerű távolságon belül
Csak olyan írjon aki ráér a megadott időpontban.
Csak olyan írjon aki ráér a megadott időpontban.

vazelinator

excibionista
Polina