Párokkal ismerkednék Somogy vagy Baranya vármegyéből, akik számára izgató,ha szex közben valaki közelről nézi őket... Csak nézni szeretném, szex nélkül...

Kaposvári vastagfaszú férfi vagyok. Van itt olyan hölgy, vagy pár, akikhez alkalmankkent diszkreten mehetek? Csak az élvezetért.Hely kell!
Sziasztok!
Marcali környékén keresek párt vagy hölgyet.
Marcali környékén keresek párt vagy hölgyet.
Cumiznék/nyelném Pécsen diszkréten. Helyem van.
Holnap estére (szombat) asszonyka dugó pasit keresek…..
Július 14 és 18 között Balatonberényben leszünk a naturista kempingben. Szívesen ismerkedünk.
Ma este Pécsen párokkal ismerkednénk
Igényes urat szopnék Balatonmárián vagy a környéken…
Sziasztok! Ma reggel -délelőtt valaki/k Pécsen vagy környékén? Enyhe bi ok
Sziasztok nőt párokat Baranya Somogy környéke??kor alkat nem számít!!
Marcali környékén bi párok?
Elhanyagolt hölgyeket keresek Pécs+20km Kor alkat mindegy...Tel szám kell
Sziasztok! Most pénteken (ma) szívesen viszek el párt Pécsről vagy környékéről Budapestre.
Indulás 13-14 óra körúl.
Ha egy vidàm utazáshoz lenne kedved akkor ne habozz írj privát üzenetet.
Indulás 13-14 óra körúl.
Ha egy vidàm utazáshoz lenne kedved akkor ne habozz írj privát üzenetet.
Pécsi igényes, izmos, méretes, hetero pasi csajt, nőt , párt keres!
Szia én is benne lenék.
(Ez egy válasz donkaa691 üzenetére (2023. 07. 05. szerda 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 05. szerda 11:46

DugóCimbit..Péntek délelőttre
Keresek egy jó fej és diszkrét havert egy idősebb hölgy kedvére, péntek délelőttre Szekszárdon.
A cél: 3-as szex a hölgy örömére.
Légy 44-45 felett...
Keresek egy jó fej és diszkrét havert egy idősebb hölgy kedvére, péntek délelőttre Szekszárdon.
A cél: 3-as szex a hölgy örömére.
Légy 44-45 felett...
Masszőrt keresek Pécs-Komló környékén
Pasit látnánk vendégül szombat este. Tudj utazni, merj találkozni, 18+ de max 22-23 méret, és kemeny, higiénia, EQ, IQ és potencia elvárt smile
Értelmes nőt keresek lehetsz 18-75ig nem független duci nolett stb...Tel szám megadása...
Pécs és környékén valaki?
Sziasztok!
Ápolt, férfias aktív partnerem keresem. A továbbiak előny, de nem feltétel… lehetőleg 40-es, 50-es korosztály, magas, átlagos/sportos vagy izmos, méretes szerszámmal. De persze kép csere, szimpátia esetén személyes tali a döntő úgy is. Ezek csak elképzelések.
Én alacsony, passzív, nem teljesen kezdő biszex pasi vagyok. Rendszeres találkozásokra keresek, Kaposvár vagy környéke, ha tudsz utazni és neked nem gond, bárhonnan. Hely megoldott.
Ápolt, férfias aktív partnerem keresem. A továbbiak előny, de nem feltétel… lehetőleg 40-es, 50-es korosztály, magas, átlagos/sportos vagy izmos, méretes szerszámmal. De persze kép csere, szimpátia esetén személyes tali a döntő úgy is. Ezek csak elképzelések.
Én alacsony, passzív, nem teljesen kezdő biszex pasi vagyok. Rendszeres találkozásokra keresek, Kaposvár vagy környéke, ha tudsz utazni és neked nem gond, bárhonnan. Hely megoldott.