Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok. Üdv
Írtam privát..
(Ez egy válasz zoliby75 üzenetére (2023. 12. 09. szombat 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Békés megyében ismerkednék nőkkel, kor nem számít.
Sziasztok!
Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit akit lehet szopni titokban.
Ha érdekel írj!
Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit akit lehet szopni titokban.
Ha érdekel írj!
Pár keres intelugens ffit, 16-19 közötti méret ok. Legyen helyed! Többit priviben, ja Békés megye előny!
Unatkozó hölgy most?

Sziasztok! Újra nekifutok, hátha mégis akad itt olyan szóló, vagy szingli Lány/Nő/Hölgy, aki szívesen töltené a Szilvesztert egy nagyobb létszámú, privát szervezésű swinger buliban, de még nem döntött és nem kötelezte el magát sehol!
A buli Bács-Kiskun/Tolna/Baranya megyék határán lesz, én pedig Miskolc irányából érkezem, tehát szinte mindegy merre élsz az országban. Az adatlapomon megadott kereteken belül keresgélek és csak anatómiailag is "puncis" jelentkezőt várok!
Az ismerkedéshez telefonszámra szükség lesz! Privátban légyszi!

Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Szegeden ma este a Flow-ban 90-es évek bulija lesz.
Jön valaki....?
Jön valaki....?
Baján ma este Bi Orál ? Helyem van ! Legyél igényes sportos testalkatú rendes méretes hím taggal, Mert én is ilyen vagyok. Pocakosok dohányosok kérem ne keressenek.
Békéscsabán élő férfi vagyok. Partnert keresek
Mai nap délután kalandoznánk valakivel
Bėkėsmegyei unatkozó hölgy esetleg? Aki szeretnė remekül ėrezni magåt a mai estėn?? Esetleg pårokhoz is csatlakozom csakis a hölgy örömėre! Ha kėrhetem valóban talålkozni is akaró pårok keressenek..
Kiskőrösön most valaki?
Sziasztok!
Érett hölgyet vagy párost keresek kellemes együttlétre
Fiatal sportos pasi vagyok, 17es mérettel.
Üdv,
Kornél
Érett hölgyet vagy párost keresek kellemes együttlétre
Fiatal sportos pasi vagyok, 17es mérettel.
Üdv,
Kornél
Valaki most egy szopásra?
Ma 11-dél között valaki(k), Szeged tv torony kiserdőnél?
sziasztok bekes megyebol van valaki??helyem van,de utazom is
Kiskőrösön hölgyet keresek,lehetne rendszeres is.
Van olyan pár akinek lenne kedve ismerkedni?