Sziasztok én benne lennék.
(Ez egy válasz Házibarátot1988 üzenetére (2024. 01. 15. hétfő 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Esetleg lenne kedved ismerkedni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 14. vasárnap 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 14. vasárnap 11:59
Törölt felhasználó (4693170)

Sziasztok Békés megyei pasi vagyok helyem van de utazom is nőt párt keresek ,akinek tetszenek kepeim irjon
Ma délután fél 3 körül valaki székkutas - újkígyós vonalon akinek lenne kedve talizni?
Sziasztok!
Békés megyében keresünk párt vagy férfit. Orosházi lakosok vagyunk.
Békés megyében keresünk párt vagy férfit. Orosházi lakosok vagyunk.
Holnap dèlben szivesen taliznèk hölgyel párral szegeden. Ápolt diszkrèt 40 es pasi vagyok.
Sziasztok!
Magányos hölggyel ismerkednék vagy esetleg párral.
Érdekelnek a nálam idősebb, husisabb hölgyek.
Nagyon izgatna ha esetleg sokat spriccelne
Cuckold illetve hármasban is tapasztalt vagyok.
Magányos hölggyel ismerkednék vagy esetleg párral.
Érdekelnek a nálam idősebb, husisabb hölgyek.
Nagyon izgatna ha esetleg sokat spriccelne
Cuckold illetve hármasban is tapasztalt vagyok.

Törölt felhasználó (4689816)

Mai napon Kecskemét?
Gyulai fiatal nőt keresek hosszútávú sexkapcsolatra! Ide irj! Várom!
Vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 14. vasárnap 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 14. vasárnap 13:15
Törölt felhasználó (4689816)

Mai napon Kecskemét?
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....negyvenes sportos férfi vagyok..üdv.
Mai napon Kecskemét?
Szia Békéscsabárol vagyok
(Ez egy válasz szexeljünk 1 üzenetére (2024. 01. 14. vasárnap 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Békés megye?
Sziasztok Békés megyei pasi vagyok helyem van de utazom is nőt párt keresek ,akinek tetszenek kepeim irjon
Párt keresek Csongrád megyéből hosszabb távra rendszeres találkozásokhoz a hölgy még nagyobb örömére.
Lakás és kocsi van, egyedül élek, maximálisan ápolt vagyok, és barátságos jókedvű hapsi vagyok.
Privit várok..
Lakás és kocsi van, egyedül élek, maximálisan ápolt vagyok, és barátságos jókedvű hapsi vagyok.
Privit várok..
Csongrád-Dél-békés? Igényes,diszkrét elvált pasi vagyok. Hölgy? Pár? Van telószámom és arcképem is...
Sziasztok. Házaspárokat fogadnék szép diszkrét kornyezetbe. Vaskos méretesebb kitartó szerszámmal tapasztalattal rendelkezem
Mai nap folyamán keresem Bi partnerem Mélykút Szeged vonalon .
sziasztok spermas puncit nyalnek akár dugas kozben is vannak e itt erre nyitott párok itt?
Szép estét mindenkinek! Ma estére keresünk PÁRT!!! Békéscsaba és környéke!