Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék párokhoz, társasághoz akár még ma esti találkozóval Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád megyében.
Várom uzeneteteket!
Szívesen csatlakoznék párokhoz, társasághoz akár még ma esti találkozóval Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád megyében.
Várom uzeneteteket!
Sziasztok
A hétvégén idösebb hölgyet kényeztetnék.23 vagyok.ha esetleg érdekel irj
Szabadszállás és környéke.
A hétvégén idösebb hölgyet kényeztetnék.23 vagyok.ha esetleg érdekel irj
Szabadszállás és környéke.
Sziasztok! Olyan párt keresünk, aki szívesen venné +2 férfi csatlakozását! Sportos férfiak vagyunk, 19 és 23-as mérettel! Korunk: 42 és 37! Szinte bárhova elutazunk

Ma kora estére keresünk helyünk van
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 43 éves bicurious férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy kipróbálhassam milyen érzés a másik végén is lenni. Viszonozni nem szükséges.
Elsősorban párral szeretném átélni az első élményemet, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy kipróbálhassam milyen érzés a másik végén is lenni. Viszonozni nem szükséges.
Elsősorban párral szeretném átélni az első élményemet, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet.
Sziasztok! PÁRT KERESÜNK ma estére! Párcserés Szex! Békéscsaba és környéke!
Sziasztok ma estére keresnénk párokat esetleges negyesre
Sziasztok!
Gyula környékén cumiznék.
F/44/180/90.
Gyula környékén cumiznék.
F/44/180/90.
Sziasztok
Március 11-12én napkőben ráérő hölgyet , párt keresek. Írj bátran minden megoldás érdekel!
Kecskemét kk utazni tudok.
Március 11-12én napkőben ráérő hölgyet , párt keresek. Írj bátran minden megoldás érdekel!
Kecskemét kk utazni tudok.
Sziasztok! Kecskeméti ápolt, intelligens, sportos (hetero férfi és biszex nő) párként keresünk csinos hölgyet vagy párt (18-45 éves korig), ismerkedéssel, beszélgetéssel összekötve, akár hosszabb távra is közös erotikus élmények megvalósításához. Utazni tudunk. Reméljük felkeltettük az érdeklődéseteket, a további részleteket privátban tudjuk megbeszélni. Csak hölgyek és párok jelentkezését várjuk! Köszönjük!

Gyula környékén hölggyel,párral ismerkednék.
Helyem van,utazni tudok!
Helyem van,utazni tudok!

Sziasztok!
Egyedülálló férfiként keresném hölgy partnerem kecskemét és közelében.
Kedvelem a nálam idősebb esetleg husis hölgyeket nagyon.
Esetleg ha spriccelős puncid van az plusz előnyt jelent
Egyedülálló férfiként keresném hölgy partnerem kecskemét és közelében.
Kedvelem a nálam idősebb esetleg husis hölgyeket nagyon.
Esetleg ha spriccelős puncid van az plusz előnyt jelent
Gàlàns, kedves férfiként párt keresek!

Mai nap aktív férfit vagy párt keresek egy kis masszázst tudok adni meg amihez lesz kedvünk! Helyem van Kecskeméten! Diszkréció adott és el várt!Várom leveleket PRIViBE IRJ!Szép napot!
Sziasztok hétvégén Szegeden leszunk szívesen megismerkednènk másik parral szombat este
Sziasztok! Szeghalmon, vagy környékén párt kukkolnék akár anyagiak fejében is!
Sziasztok! Békéscsabán kedves párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok..üdv
sziasztok szegeden leszünk szombat este átutazóba párokkal ismerkednénk esetleg lánnyal .......
Sziasztok!
Márc 9-én este párt keresünk pár cserére.
Üzi privátba.
Márc 9-én este párt keresünk pár cserére.
Üzi privátba.