Ma este, éjjel SUB mazo szolgaként párokhoz, vagy hölgyhoz csatlakoznék, leginkább a lábfétis, lábimádat ami érdekel, de másban is benne vagyok.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok holnap valaki algyő?
Sziasztok! Ma egy pár negyesre ?
Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd valaki?
írtam
(Ez egy válasz neven üzenetére (2024. 07. 11. csütörtök 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Hódmezővásárhelyről, vagy vonzás körzetéből hölgyet keresek aki rendszeresen meglovagolná a kemény és férfias farkamat, minden megoldás érdekel.
Tiszta és klímás lakás, és kocsi is van, teljesen egyedül élek.
Esetleg pár is érdekelne, belső levelet kérnék.
Tiszta és klímás lakás, és kocsi is van, teljesen egyedül élek.
Esetleg pár is érdekelne, belső levelet kérnék.
Ismerkednék a közelből írj bátran kérdezz ….
Üdv mindenkinek! Ma este Kecskemét és környékén kukkolnék/csatlakoznék párhoz. Írj privit! Köszi!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Szegeden most?
Bi, sportos, borostás, jó farkú, férfias srác vagyok sok gecivel. Hasonló közös élményekre? Haverkodás, sex? Csongrád + Békés megye?
Sziasztok!part keresünk hétvégére akar holnap estére ,utazni és fogadni is tudunk

Sziasztok! Hölggyel vagy Párral ismerkednék hosszú távra!!!normális és igényes légy!!!
Sziasztok! Hölggyel vagy Párral ismerkednék hosszú távra!!!normális és igényes légy!!!
Ma keresek egy aktív férfit Kecskemét és körnékéről közös orális játékra,de lehet egy oldalú is kis masszázst is adok ha kérsz. Kulturált lakás van!
Szolnok - Tiszakécskee - Szeged
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna
Sziasztok! Hölgyekkel ismerkednék masszázzsal egybekötött erotikus kapcsolatra!!!
Kb 15-órakor indulok Budapest- Dabas-Lajosmizse-Békéscsabára. útközben valaki autóskaland???
Ha valakinek megfelelő, írj üzenetet
Ha valakinek megfelelő, írj üzenetet
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!