Szintén nem független hölgyet keresek aki titkon nèzi ezt az oldalt...Duci is idősebb is
irtam privit!
(Ez egy válasz crouzerpár üzenetére (2024. 07. 18. csütörtök 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 18. csütörtök 12:37
Sziasztok. Békésszentandrás környékén ismerkednénk párral vagy pasival 07.22 töl.
Sziasztok! Péntek este jó lehet nektek?
(Ez egy válasz neven üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma megy valaki az algyői nudira?
Gyulai párt, hölgyet keresek!
Keresünk egy szimpatikus hölgyet aki elfogadja ami az adatlapunkon le van írva. Sajnos eddig nem volt jelentkező de próbálkozunk. Lehetsz unatkozó , kiváncsi feleség aki kicsit kilépne a hétköznapok szürkeségéből.
Keressetek inkább fehér hollót, azt hamarabb találtok......
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 23. kedd 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 23. kedd 16:45
Törölt felhasználó (4186672)
Keresünk egy szimpatikus hölgyet aki elfogadja ami az adatlapunkon le van írva. Sajnos eddig nem volt jelentkező de próbálkozunk. Lehetsz unatkozó , kiváncsi feleség aki kicsit kilépne a hétköznapok szürkeségéből.
Sziasztok párral ismerkednék, nyitott vagyok új dolgokra
Nöt vagy párt keresek közös programra, holnap délután vagy csütörtök délutánra. Kiskörös vagy Soltvadkert környeken. Részletek privátban
Székesfehérváron szopnák egy szép farkat kamionba
Felejtsétek el, és szálljatok le a földre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 23. kedd 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 23. kedd 20:45
Törölt felhasználó (4186672)
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Kalocsa-Baja-Szekszárd
Házi barátot keresünk!
Olvass adatlapot!
Házi barátot keresünk!
Olvass adatlapot!
Ananasz
(Ez egy válasz monssy üzenetére (2024. 07. 24. szerda 00:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Szolnok - Tiszakécske
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 20. szombat 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 20. szombat 17:36
/ L & F párral barátkozna (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 20. szombat 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (73899)
Szeged - Szolnok - Tiszakécske
/ L & F párral barátkozna
/ L & F párral barátkozna
Sziasztok!
Ma este valaki/valakik? Semmi jónak nem vagyok az elrontója
Ma este valaki/valakik? Semmi jónak nem vagyok az elrontója
Sziasztok!
Kecskeméten, hellyel rendelkező férfiként fogadnék hölgyet, vagy párt!
Kecskeméten, hellyel rendelkező férfiként fogadnék hölgyet, vagy párt!
Ha levelet írsz...azzal,hogy ezt ideírod csak úgy, nem leszel előrébb
(Ez egy válasz Davidkrew üzenetére (2024. 07. 24. szerda 00:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Baja és környékén keresgélek bevállalós párokat, hölgyeket! Privát üzenetben jelentkezzetek!

vazelinator