Békés megye? Privi!
Sziasztok! Igényes, szép HÖLGY útitársat keresek Görögországi nyaralásra augusztus második felében 7 napra. Szállás már fizetve, útiköltséget állom.
Szakítás miatt megmaradt az út, lemondani nem tudom már. Szép hölgyet elvinnék magammal akivel jól érezzük magunkat.
Írj privátban és megbeszéljük a többit!
Szakítás miatt megmaradt az út, lemondani nem tudom már. Szép hölgyet elvinnék magammal akivel jól érezzük magunkat.
Írj privátban és megbeszéljük a többit!

Sziasztok!Én Békés megyei vagyok.Szívesen priviznék,ismerkednék veletek.
(Ez egy válasz szexeljünk 1 üzenetére (2024. 07. 27. szombat 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt vagyok....
(Ez egy válasz szexeljünk 1 üzenetére (2024. 07. 27. szombat 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Csongrád esti koncerten lesz innen hölgy esetleg pár?
Harmadiknak 29 eves pasit ma Békésmegye? Utazni tudok.
Ma este Békés megyében párhoz csatlakoznék.
41 éves, magas barna pasi vagyok 19cm-es intimmel.
Szeretem a két farok egy punciban felállást is.
Helyem is van, de utazni is tudok.

Párt keresnék közös játékokra. Utazni tudok. Fiatal bi pasi vagyok.
Sziasztok !
Jövő hét pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 27. szombat 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 27. szombat 14:50
Törölt felhasználó (4738306)

Sziasztok, ma keso dun vagy a holnapi napon kalandoznank Tiszakecske, Kerekdomb, Szentkiraly kornyezeteben 40es parkent. Lanyok/holgyek, fiuk/ ferfiak jelentkezeset varjuk.
Na gyere oda adom
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 27. szombat 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 27. szombat 13:56
Törölt felhasználó (4686507)

Szeretném ha a gecid fojna az arcomon vagy ki a számból. Ehhez le kell ,hogy szopjalak. Szép vastag fasz előny. Szarvas.
Baja környékén lányokkal szívesen ismerkednék.
Maszírozást vállal itt vki a környéken?
Holnap valaki Algyő -Tisza párok ?lányok?ki jönne?hetero pasi vagyok.
Kecskeméten vállalok ingyen nőknek cici és punci masszázst!

Sziasztok !
Gyulai, Békéscsabai elhanyagolt nővel nővel randizgatnék!
Mikorra tervezed?
(Ez egy válasz Mindig üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 28. vasárnap 08:05

Holnap valaki Algyő -Tisza párok ?lányok?ki jönne?hetero pasi vagyok.
Üdv mindenkinek!
Ma este szívesen csatlakoznék olyan Hölgyhöz esetleg párhoz akivel kellemesen,együttléttel vagy nem csak együttléttel telne el az estéből estleg pár óra
Ma este szívesen csatlakoznék olyan Hölgyhöz esetleg párhoz akivel kellemesen,együttléttel vagy nem csak együttléttel telne el az estéből estleg pár óra
Párral vagy nővel ismerkednék minden jóra hosszabb távra. Helyem van.