Olajos farok masszázsra keresek holnap délelőttre egy kemény formás farkat, ha tele a zacsid én szívesen kiürítem, akár rám is élvezhetsz a végén.
Lakás van hmvhelyen, ápoltság adott és elvárt, privit várok.
Alázatosan és térdepelve szeretek kézimunkázni, ahogy csak szeretnéd.
Lakás van hmvhelyen, ápoltság adott és elvárt, privit várok.
Alázatosan és térdepelve szeretek kézimunkázni, ahogy csak szeretnéd.
Békésmegyei pasit szopnék.Utazni tudok,helyem nincs
Békésmegyei pasit szopnék.Utazni tudok,helyem nincs
Szia!! Èn viszont ìgy kezdem a beszèlgetèst barátom,Viszont kötegedni soha nem szoktam itt,most sem ezzel a szándèkkalìrtamDe viszont hate annak vetted hát bocsánat .
(Ez egy válasz kivancsisrac830404 üzenetére (2025. 02. 09. vasárnap 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 09. vasárnap 07:53

Nem bonyolult kitalálni mi az az oar. Egy betűt elírt. Egészen pontosan fèlrenyomott mert a P és az O betű egymás mellett van a telefonon. Egyébként a hal(l)ottam szót írjátok le helyesen, ha már kötekedtek.

Nem bonyolult kitalálni mi az az oar. Egy betűt elírt. Egészen pontosan fèlrenyomott mert a P és az O betű egymás mellett van a telefonon. Egyébként a hal(l)ottam szót írjátok le helyesen, ha már kötekedtek.
Sportos, férfias,jó képű, biszex kanos srác baszásra, szopásra keres hasonló férfias srácot feb. 9-10-11 szeged és környéke.
(Ez egy válasz bikaa üzenetére (2025. 02. 09. vasárnap 04:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
25-40 közötti párral ismerkednénk! Egymás előtti szex és párcsere érdekel minket.
25-40 közötti párral ismerkednénk! Egymás előtti szex és párcsere érdekel minket.
Sziasztok,Szentes és környékén vannak magán jellegű swinger összejövetelek,bulik ahová lehetne csatlakozni?
Valaki ismer olyan lehetőséget oldalt vagy valami fórumot ahol lehet is valós párokkal ismerkedni?
Privátban légyszi
Privátban légyszi
Szia!Ezt mèg nem halottam mi az az oar.
(Ez egy válasz Adam9466 üzenetére (2025. 02. 09. vasárnap 02:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 09. vasárnap 02:18

Hali oár igy hirtelenbe szegeden aki harmincas oarhoz csatlakozna?
Hali oár igy hirtelenbe szegeden aki harmincas oarhoz csatlakozna?
Sziasztok. Kecskeméten és környékén keresünk 20-30 év közötti csinos párt vagy lányt.
Sziasztok szegeden Ma estére hölgyek esetleg valaki valamire? esetleg Párok? helyem van estére

Békéscsabán ma este valaki? 47 ffi vagyok.
Közös hoki egymásnak, oral?
Közös hoki egymásnak, oral?
Jó tudni, köszi.
(Ez egy válasz Mivagyunk79 üzenetére (2025. 02. 08. szombat 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 08. szombat 17:47

Februàrtól minden szerdán textilmentes,ès csak úgy hasznàlható a kecskeméti fürdő teljes szaunavilàga.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Februàrtól minden szerdán textilmentes,ès csak úgy hasznàlható a kecskeméti fürdő teljes szaunavilàga.
(Ez egy válasz sweetteenboy üzenetére (2025. 02. 08. szombat 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 08. szombat 10:23

Én úgy tudtam már nem szokott textilmentes nap lenni. Ezek szerint ismét van? Engem is érdekelne.
Nincs ! Itt csak kamu dumás emberek vannak ! Figyelem már rég óra de semmi …..
(Ez egy válasz Icu60 üzenetére (2025. 02. 05. szerda 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 05. szerda 14:21

21-től három napig Gyulán leszünk a párommal. Párokkal, pasikkal ismerkednénk.
Csinos alkatú 25-40 es parokat keresünk többes kis kikapcsolódásra. Swingerezéshez ahol nincs tömeg. Üdv Anita..