Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!
Sziasztok! Találkozni merő hölgyet keresek Aki szereti a kényeztetést, Szegeden hosszabb távra Diszkréció adott elvárt.
Holnap irány Gyula!
Békésmegyei bi vagy aktív partnert keresek. Kedvedre tennék. Tudok utazni.
Sziasztok!
Mobilis, intelligens, vidám pasiként csinos lányt, hölgyet keresek izgalmas tavaszi programokhoz, élményekhez. Masszírozni is tudok és szeretek. Privátot küld, ha van kedved ismerkedni. Köszönöm!
Mobilis, intelligens, vidám pasiként csinos lányt, hölgyet keresek izgalmas tavaszi programokhoz, élményekhez. Masszírozni is tudok és szeretek. Privátot küld, ha van kedved ismerkedni. Köszönöm!
Korrekt, meleg / biszex aktív férfit keresek, aki lehetőleg hosszútávú szexkapcsolatban gondolkodik. Kezdő, kíváncsi hetero férfi is nyugodtan írhat, de fontos, hogy merj is találkozni. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek például a fővárosba vagy szinte bárhova az ország középső részén.
Sziasztok! Sportos, többesben tapasztalt fèrfiként szombat estére keresek egy csini párt,akikkel még ünnepelhetjük a Nőnapot!

Baja-Szexár-Kalocsa. Kezdő , bi társat keresek , helyem van , írj..
Kezdők36 a sok a kamut arra írtam hogy itt sok a kamu nem azt hogy Ti azok vagytok! Ha emiatt tiltottál kérlek olld fel!
Kezdők36 sajnálom hogy letiltottatok! :(
Szombat napközben ráérő passzívat keresek. Hely megoldott. Tiszakécske.
Holnapra keresek egy kemény és formás farkat, ha tele a zacsid én örömmel kiverem neked, a végén rám is spriccelhetsz, jó kéz ügyességgel és térdepelve szeretem csinálni.
Lakás van Hmvhelyen, de a kocsimban is csinálhatjuk valami csendes helyen, ápoltság adott és elvárt.
Lakás van Hmvhelyen, de a kocsimban is csinálhatjuk valami csendes helyen, ápoltság adott és elvárt.
Kecskeméti, home office-ban unatkozó hölgyet keresnék...
Szimpi PÁROKKAL ismerkednénk négyes szex reményében.
Privát üzit írjatok ha vagytok......
Privát üzit írjatok ha vagytok......
Szegeden és környékén keresek hokipartnert, egymásnak kiverni, lehetőleg úgy hogy legyen helyünk. Max lightosabb dolgok.
Szegedi meleg pár ismerkedne más pasikkal - párokkal közös kalandok reményében, elsősorban a környékről
Békéscsabán most valaki? Közös hoki oral? 47 vagyok
Sziasztok cuckold szexre? Bács kiskun megyéből valaki?