Sziasztok.Baja és környékén ma délelőtt hölgyet élveztetnék

Sziasztok! Hölgy esetleg pár...akár masszázsra,utazni tudok megyek szivesen! 39 éves intelligens normális pasi!
csajt keresek hosszu távra kortol fugetlenul aki esetleg hozzám is koltozne
Párokat keresünk négyes szexre. Ha lenne itt valós pár szívesen ismerkednénk.
Kecskemét-Budapest vonalon gondolkodunk.
Privát üziket várunk
Kecskemét-Budapest vonalon gondolkodunk.
Privát üziket várunk
Sziasztok. Ma valaki Baja és környékén?
Sziasztok! Holnap estére keresünk Kistelek közeli párt , utazni tudunk! Mi egy 28/30 házaspár vagyunk. Csak a holnapi nap jó!
Mai nap aktív pasit keresek egy kis kalandra, vagy egy kis masszázsra Kecskeméten helyem van!
Pasit , Párt vagy Privát bulit keresünk
April 12. szombatra
Profilunknak megfelelően !!!!!!
Utazni, fogadni tudunk!
April 12. szombatra
Profilunknak megfelelően !!!!!!
Utazni, fogadni tudunk!
Sziasztok,Csongrád,Békés megye? Hölgyek,párok?
Kecskemét környéki biszex párt keresek kalandra
Sziasztok! Szívesen maszíroznék párt...képzett vagyok utazni tudok...nem gond! 39 éves intelligens normális tapasztalt pasi!
Nem szépítem magam egyenesen elmondom én félre szeretnék kacsintani és élvezni szeretni az élet szebbik oldalát is. Fura dolog lehet ezt olvasni de életem során nem kacsintottam félre, sőt a házasságom szerelem első látásra történt mint a mesében így más sem volt előtte. Így hosszú vagy alkalmi kapcsolatot keresek kizárólag Hetero alapon hölgy személyében Csongrád megyében aki diszkrét.
Sziasztok hőlgyekel ismerkednék webcam vagycsak ismerkedés képcsere bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak unod a megszokást. Esetleg férjed barátod elhanyagol vagy kiprobálnál valami ujat. Vagycsak simán beszélgetnél valakivel. webcam arcnélkül névnélkül titkos kapcsolat. Irjrám és ismerjmeg.
Sportos, többest megélt férfiként, most hétvégére keresek egy csinos, közvetlen Pàrt önfeledt hármas hancúrra..

Ma este pár vagy hölgy? Békéscsabai vagyok, de utazás nem.gomd 34 vagyok
Ma kora délután szopnék,de dugható is vagyok, Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén helyem van
Sziasztok,formás hölggyel -jó fej párral randiznék.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Üdv! Hétvégén pár esetleg aki masszőrt keres!?
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Üdv! Szegeden és környékén keresem hoki partnerem lightos közös mokázásra.