Kecskemét környéki biszex párt keresek kellemes együtlétre
Sziasztok! Szombat este sütögetős, iszogatós ismerkedésre keresnénk 50 körüli párt Kiskunfélegyházán. Tudjunk beszélgetni, nevetni, a többi majd alakul.
Masszőr ma?
Létezik itt olyan partner aki( k) kedden (19-én) napközben ráérne és mer is találkozni. Utazni tudok határokon belül . Szép napot
Sziasztok kiskunhalas és környékéről ismerkednék.
Sziasztok,formás hölggyel vagy párral randiznék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok! Ma estére keresünk mindenre nyitott párt, vagy minimum két összeszokott férfit! Egyedüli nem érdekel bennünket! Csak fogadni tudunk 21:00után! És csak ma!
Szívesen meglesném párok szeretkezését.
Sziasztok!
Sportos, többesben tapasztalt férfiként csinos, közvetlen Pàrt keresek önfeledt nyári hármas élményekre..
Sportos, többesben tapasztalt férfiként csinos, közvetlen Pàrt keresek önfeledt nyári hármas élményekre..

Holnap 10-től még esetleg jöttök Algyőre? Vagy Vasárnap ismét Bukarestben?
(Ez egy válasz BiBrigi üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szombat délelőttre keresek lányokat, párokat, srácokat minden jóra. Szex, közös maszti, orál, vagy csak egy jót dumálni. Hely van Gyulán. Írjatok üzenetet, egyeztessünk

Sziasztok érdekel a dolog.
(Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (2025. 08. 15. péntek 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma éjjel hölgy ,vagy pár Szegeden? Kis masszázs, kényeztetés, más finomságokra is fogadnék.
Sziasztok Corvin hotelban valakik innen a hétvégén?
Sziasztok! Holnap, szombaton délelőtt kalandoznék egy igényes, diszkrét párral hármasban. Kecskemét-Szeged-Békéscsaba vonalon, de bárhonnan írhattok a dél Alföldröl, meglátogatlak Titeket szívesen. Egy bevállalós pár minden kívánságát örömmel teljesíteném. Privátban írjatok, ha lenne kedvetek egy kis mókához holnap, azaz szombat délelőtt!
ki lesek én is hozzátok este meg majd reggel is
(Ez egy válasz Felfedezők üzenetére (2025. 08. 15. péntek 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombaton reggel valaki megy nudista strand az írjon kösz
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Most Békéscsaba Gyula doboz Bekes környéken szopatnek lehetsz lány fiú ts. Nagyon tele a tokom kocsim van most!!!
Sziasztok! Ma este keresünk jó farkú srácot aki fogadni is tud!