de te nem pest vagy? vagy tudsz utazni?
(Ez egy válasz Kgab83bp üzenetére (2026. 05. 26. kedd 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 26. kedd 12:35
Sziasztok, szívesen kalandoznék a héten hölgyekkel, aktív pasikkal.
Sziasztok, párt keresünk.
Sziasztok, szívesen kalandoznék a héten hölgyekkel, aktív pasikkal.
Fiatalabb jófarkú pasit szopnék. 53 éves férfi vagyok.
Sziasztok! Találkozni merő pár társaságát keresem.
Üdv! Masszőr nem lenne békés megyében?
Május végén (28-30-ig) Lakitelken fogunk kicsit kikapcsolódni, esetleg lenne kedve ismerkedni valakinek? Kizárólag az adatlapon lévő kritériumoknak megfelelően. Ha dohányzol semmiképpen se írj!
igen én voltam
(Ez egy válasz Pár7610 üzenetére (2026. 05. 24. vasárnap 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szegedi intelligens, nem tolakodó, egéséges, kitartó szexet kedvelő férfi vagyok. Szexcentrikus pár esetleg hölgy partnerem keresem akár rendszeres szexkapcsolatra. A hármas vagy a cuckold nem jelent akadályt mert volt már benne részem. Privátba írjatok!
sziasztok későn láttam meg sajnos
(Ez egy válasz Parocska91 üzenetére (2026. 05. 24. vasárnap 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 24. vasárnap 15:57
Sziasztok! Holnap Bekesszentandrason leszunk ,keresunk parokat,pasit is,Varjuk a jelentkezoket
Sziasztok!
Május 29-30-ra párommal keresünk egy hölgyet aki szívesen csatlakozna hozzánk.
Május 29-30-ra párommal keresünk egy hölgyet aki szívesen csatlakozna hozzánk.
Sziasztok kiskunhalas és környékéről ismerkednék nővel paral.
Békéscsabáról valaki most?
Sziasztok! Ma délután Békéscsabán cumiztatnék. Helyem nincs.
Sziasztok Szentes környékén ismerkednék hölgyekkel!!!
Nálam (30) fiatalabb vagy egykorú srácot keresnék minden jóra
Az enjét hogyan akarod?
(Ez egy válasz kivancsipasika üzenetére (2026. 05. 25. hétfő 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 25. hétfő 11:39
sziasztok vannak e itt olyan pasik kit izgatná ha elotte hasznaljka dugjak enjet? Hely kellene utazni tudnek!
sziasztok vannak e itt olyan pasik kit izgatná ha elotte hasznaljka dugjak enjet? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok! Most valaki egy kalandra? Üzenetet privátban!
Hölgyet keresek minden jóra

vazelinator

ati67