Sziasztok
Szuper
Akkor bent a deyavun vagy kint afternál ismerkedés? (Ez egy válasz bubo83 üzenetére (2026. 06. 11. csütörtök 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 11. csütörtök 06:22
Szuper
Akkor bent a deyavun vagy kint afternál ismerkedés? (Ez egy válasz bubo83 üzenetére (2026. 06. 11. csütörtök 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is voltunk párommal, és még három napig megyünk. Utánna mi is after, valahol.
Szegeden FtM puncimat nyalatnám.
Kedves Olvasó, Érdeklődő!
Szívesen ismerkednék meg egy odaadó, kitartó, türelmes férfival.
Korosztály: 30-45
Cél: barátkozás, közös programok (koncertek, színház, mozi, kirándulás, etc.) és ebből kialakulhat bármi más is, azaz a testiség, az intim viszony is. (de nem fordítva!)
Csak olyan férfi érdekel, aki…
- független (nem alkalmazkodom senki nejéhez, barátnőjéhez)
- türelmes, kitartó és tud udvarolni, barátkozni, megismerni a másikat van kedve, ideje és energiája
- aki nem kövér (azt látom, hogy a „sportos” alak itt = a túlsúllyal, kövérséggel sajnos – ez nekem nem jön be) én is aktívan sportolok a mindennapokban
- nem extra módon szőrös a teste
- autóval és így kellő mobilitással rendelkezik
Tehát nem szexpartnert keresek. (ez nagyon fontos) – arra minden nap ezret lehet találni.
Természetesen, ahogyan közelebb kerülök idővel az adott férfihez, azzal arányosan növekszik bennem is az egyre mélyebb nemi intimitás lehetősége.
Reális találkozási pontok lehetnek: Szekszárd, Bp, Balatonfüred
Ha olyan barátnőt szeretnél, aki nem csak átlag feletti testtel és nagyon szép arccal rendelkezik, hanem még esze is van és érdemi kommunikációra is képes, a tartalmas programok során, akkor keress csak engem.
Amennyiben létezik ezen a felületen ilyen férfi, keressen meg privátban bizalommal.
Köszönöm, hogy elolvastad értekezésem
Szívesen ismerkednék meg egy odaadó, kitartó, türelmes férfival.
Korosztály: 30-45
Cél: barátkozás, közös programok (koncertek, színház, mozi, kirándulás, etc.) és ebből kialakulhat bármi más is, azaz a testiség, az intim viszony is. (de nem fordítva!)
Csak olyan férfi érdekel, aki…
- független (nem alkalmazkodom senki nejéhez, barátnőjéhez)
- türelmes, kitartó és tud udvarolni, barátkozni, megismerni a másikat van kedve, ideje és energiája
- aki nem kövér (azt látom, hogy a „sportos” alak itt = a túlsúllyal, kövérséggel sajnos – ez nekem nem jön be) én is aktívan sportolok a mindennapokban
- nem extra módon szőrös a teste
- autóval és így kellő mobilitással rendelkezik
Tehát nem szexpartnert keresek. (ez nagyon fontos) – arra minden nap ezret lehet találni.
Természetesen, ahogyan közelebb kerülök idővel az adott férfihez, azzal arányosan növekszik bennem is az egyre mélyebb nemi intimitás lehetősége.
Reális találkozási pontok lehetnek: Szekszárd, Bp, Balatonfüred
Ha olyan barátnőt szeretnél, aki nem csak átlag feletti testtel és nagyon szép arccal rendelkezik, hanem még esze is van és érdemi kommunikációra is képes, a tartalmas programok során, akkor keress csak engem.
Amennyiben létezik ezen a felületen ilyen férfi, keressen meg privátban bizalommal.
Köszönöm, hogy elolvastad értekezésem
Mi is voltunk párommal, és még három napig megyünk. Utánna mi is after, valahol.
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2026. 06. 11. csütörtök 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
De én de csak dolgozni
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2026. 06. 11. csütörtök 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Senki nem volt innen a Deyavun csak mi ?
Kecskeméten valaki?
Szombaton Szikin lennék. Bi passzív vagyok. Igazán vastag faszú pasit kényeztetnék. Ha lenne sátrad,lakókocsi,szuper lenne. Férfi ,nő pár is érdekelne, sőt.
Sziasztok!
Hétvégén lesz innen pár a szikinudin ? Ismerkednénk adatlapunkon írtaknak megfelelően .
Hétvégén lesz innen pár a szikinudin ? Ismerkednénk adatlapunkon írtaknak megfelelően .
Van valaki akinek lenne kedve ma talalkozni?
Sziasztok hölgyet,párt keresek hetero alapon CUCKOLD
Sziasztok kiskunhalas és környékéről ismerkednék
Sziasztok! Délelőtti kellemes időtöltést keresnék ezen hét hétköznapokon.
Sziasztok
Valaki vagy valakik lesznek innen Gyulán, pénteken vagy szombaton?
Valaki vagy valakik lesznek innen Gyulán, pénteken vagy szombaton?
Sziasztok. Párral vagy hölgyel ismerkednék hosszú távon Bács-Kiskun megyében. 26 éves átlagos pasi vagyok 17cm intimmel. Többesben van már tapasztalatom és helyem is van ha kell de nagyon szívesen utazok is.
Holnap leszünk a deyavun..
.. Esetleg párok?
.. Esetleg párok?
Házi barátot nem keres valaki eseteleg ?
Békés megyében keresünk párt vagy férfit 35 éves korig aki vagy akik csatlakoznának párhoz.
Szegeden ma vki? bi, sportos, srác vagyok..hely ok...
Kecskemét ès környéke szopnèk, diszkrét bi vagyok

vazelinator