Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Ma esti huncutkodáshoz keresünk szimpatikus párt bisex női taggal, helyünk van, csak fogadni tudunk. Több infó privátban.
Kisvárda környékén fogadnék hölgyet, lányt ,nagyit vastag farkam kényeztetésére , kellemes légyottra ! Hála sem marad el

Hármasra vágyó párt fogadnék Tiszalökön.
Hölgyet keresek találkozásra!!
Barátságon alapuló szexpartnert keresek 40-es hölgy személyében. Én 37 éves nyíregyházi férfi vagyok.

Sziasztok! Hol van az a másik felem akivel lehetne komolyan talizni élesbe itt Nyiregyen nem gond ha telt molett nő vagy csak merjünk vállalni egy viszonyt! Irj rám legyünk bátrak egyszer élünk !!
Hölgyeknek,pároknak,intim együttléthez, diszkrét randi helyet biztosítok.
Sziasztok! Hölggyel vagy párral ismerkednék, sokmindenre nyított srác vagyok.
Sziasztok! Péntektől vasárnapig nyíregyházán leszünk ! És a feleségem örömére keresünk pasit Nagy intimmel
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!!
Üdv

Hölgyet, párt /hölgy örömére/ keresek Szabolcsból!
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is
Sziasztok 19-23 között Demjénben leszünk szívesen taliznánk lánnyal, párral, fiúval ff heteró alapon női bi.
Ma Debrecenben napközben lány vagy pár aki fogadna?
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok!
Hosszú távra keresünk párokat, lányokat, potens férfiakat.
Hosszú távra keresünk párokat, lányokat, potens férfiakat.
Sziasztok. 25 éves macis alkatú srác vagyok. Olyan aktív kanos perverz pasikat keresek akik szeretik a macis srácokat. Ha lenne minimum 3 pasi akkor kibérelnék egy szobát és ott tudnék fogadni mindenki, akár egyszerre de külön-külön is,megbeszélés kérdése.Ha érdekel valakit a dolog írjon rám!!! Hajdúszoboszlón lenne az apartman.
2025.02.14-re keresek partnereket!
2025.02.14-re keresek partnereket!
sziasztok! Párt házaspárt keresek 3 asra helyem van privire irjatok zsozso
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.