Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a hölggyel!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a hölggyel!
Üdv

Debrecen környékén keresek kölcsönös orális szexhez hölgyet vagy férfit

Szerda estére keresünk hármasunkhoz , hölgyet , vagy párt, Helyszín Lakitelek nyaraló, .
Női bisex oké, ffi hetero. Ott alvás megoldható.
Női bisex oké, ffi hetero. Ott alvás megoldható.
Sziasztok! Péntek estére (17-e) keresünk hozzánk hasonló párt, hölgyet közös élmények megélésére. A részleteket az adatlapunkon megtaláljátok.
Hali! Debreceni perverz férfi vagyok, keresem domináns játszó/társam nem "hétköznapi" élvezetekre ( részleteket az adatlapomon találsz : )
Szimpatikus utazni tudó bisex női tagú párt keresünk péntek és/vagy szombat estére lányos játékokra elsősorban.Több info privátban!
Holnap délutáni órákban hölgyet keresek. Valóban találkozni is merő srác vagyok. Helyem nincs!
Sziasztok! Keresek Debrecenben hellyel rendelkező kaland vágyó partnere(i)m csütörtökre (06.16) napközben.
Szabolcs megye helyem van - diszkréció adott elvárt
keresek csupasz farkú méretes pasit - csak én szopnék ! !
keresek csupasz farkú méretes pasit - csak én szopnék ! !
Debreceni srácot szopnék, szopatnék
sziasztok 38 éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra!
Sziasztok.Bi férfi tagu párt keresek,de írhat bárki,aki szeret szopni.
Sziasztok, Vasárnap Debreceni strand és Aquaticumban leszünk szívesen találkoznánk, ismerkednenk, baratkoznank lánnyal vagy párral.
Ma estére keresünk, nagyobb méretü pasit.
Ma estére keresünk,nem holnapra! nagyobb méretű pasit.
Aktiv pasi aki szopatna most?
Nyiregyhaza
.
Nyiregyhaza
.
Sziasztok! Szolnok és környékén klímatisztítás, víz-csatorna szerelés, kisebb javítási, szerelési munkánk elsősorban hölgyeknek, de akár pároknak is.
Írj ha aktuális lehet, fizetés természetben.

Sziasztok ! Pàrral , lánnyal ismerkednék
Nyíregyházán kedves bevállalós párt keresek.Vékony aranyos fiúka vagyok.

Sziasztok.
Debrecen környékén keresek maximum 45 éves,hellyel rendelkező aktív férfiakat.Akár kocsikázok is kisebb tavolságokat.Konkrétumok az adatlapomon.
Jelenleg külföldön élek és augusztus első három hetére keresek partnert. Addig kialakíthatunk egy ismerkedős kapcsolatot. Ha érdekel,írj.
Debrecen környékén keresek maximum 45 éves,hellyel rendelkező aktív férfiakat.Akár kocsikázok is kisebb tavolságokat.Konkrétumok az adatlapomon.