Ha minden jól megy, mi is
(Ez egy válasz karola27 üzenetére (2025. 01. 07. kedd 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)

holnap délután öt körül ismét megyünk!
(Ez egy válasz karola27 üzenetére (2025. 01. 05. vasárnap 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Kimondottan idősebb hölgyet keresek Nyíregyházáról, aki szereti, ha minden jóval kényeztetik

45-50 körüli cicis hölgy partneremet keresem. Én 37 éves nyíregyházi férfi vagyok. A többit privátban megbeszéljük.

Sziasztok. Ma estére hölgyet vagy párt keresek. Fogadni és utazni is tudok. Részletekért keressetek!
Sziasztok
Esetleg ma pasi aki el is jönne?
Helyem van Jaszsag.
Esetleg ma pasi aki el is jönne?
Helyem van Jaszsag.
Sziasztok! Szolnokon és környékén keresek szopatásra.

Sziasztok.
Vásárosnamény - Kisvárda környékéről keresem ma estére szexpartnerem !!!
Fiatal potens vastag farkú ápolt srác vagyok !
Vásárosnamény - Kisvárda környékéről keresem ma estére szexpartnerem !!!
Fiatal potens vastag farkú ápolt srác vagyok !
sziasztok! szabolcs megyéből, nyiregy - újfehértó környékéről van itt hölgy esetleg házaspár ismerkedni ,találkozni??
Ciao! Pasit keresek Nyírbátor környékén.
Feleségem kiverné masik pasi farkát. Reszletek pmben. Nyírbátor környékéről keresunk 10-15 km korzetben.csak akk irj ha tudsz helyet biztositani
Idősebb hölgyet keresek Nyíregyháza és környékéről kikapcsolódásra
Szabolcsi hölgy van találkozásra?
Sziasztok. Nyíradonyból van valaki?
Sziasztok, január 11-én debrecen aqaticumban leszünk, szivesen ismerkednénk párokka
Egy órával később meg 30. Sajnos nem tudtunk hamarabb indulni, rá is faragtunk. Na mindegy, okoltunk belőle. Helyette elmentünk enni egy jó halászlét a csakhalba.
(Ez egy válasz karola27 üzenetére (2025. 01. 06. hétfő 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 06. hétfő 14:13

amikor mi érkeztünk (15.40 körül) egy ember állt előttünk a pénztárnál
Tiszafüreden ki szeretne egy borotvált farkat a szájában popsijában puncijában érezni írjatok és megyek
amikor mi érkeztünk (15.40 körül) egy ember állt előttünk a pénztárnál
(Ez egy válasz Faxe1975 üzenetére (2025. 01. 05. vasárnap 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 05. vasárnap 21:23

Mi is majdnem bejutottunk, de a pénztárnál ki fordultunk a sorból, annyian voltak
52 éves pasi vagyok holgyet keresek hosszu távra aki hozzám is koltozne
Sziasztok!
Esetleg egy hölgy,vagy pár Debrecenben,Hajdúszboszlón,akik egy intelligensnek tartott,sportos,kommunikatív sráccal szívesen találkoznának hetero alapon? Akár csak cuckold is,illetve szívesen ajánlok fel egy masszázst a hölgy részére,képzett masszőrként.
Kérlek hogy privátban írjatok.
Szép napot Mindenkinek
Péter
Esetleg egy hölgy,vagy pár Debrecenben,Hajdúszboszlón,akik egy intelligensnek tartott,sportos,kommunikatív sráccal szívesen találkoznának hetero alapon? Akár csak cuckold is,illetve szívesen ajánlok fel egy masszázst a hölgy részére,képzett masszőrként.
Kérlek hogy privátban írjatok.
Szép napot Mindenkinek
Péter