Hajdú-biharban keresek egy nagyon vékony farkú potens férfit, aki szívesen megdugna. Helyem hétköznap délelőttönként van.
Ti pár vagytok?
(Ez egy válasz jani81 üzenetére (2025. 01. 05. vasárnap 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
szívesen csatlakoznék, ha lehet,..
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 05. vasárnap 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 05. vasárnap 09:39
Törölt felhasználó (4742577)

Sziasztok van itt Nyírbátor és környékéről pár aki ismerkedne?
Sziasztok van itt Nyírbátor és környékéről pár aki ismerkedne?
sziasztok! szabolcs megyéből, nyiregy - újfehértó környékéről van itt hölgy esetleg házaspár ismerkedni ,találkozni??
Sziasztok. Lenne hölgy esetleg pár aki ma találkozna?
Hölgyet,párt keresek Nyíregyházán. Hely szükséges
Sziasztok. Ma estére hölgyet vagy párt keresek. Fogadni és utazni is tudok. Részletekért keressetek!
Sziasztok! Nagyon magányos nő?? Nyiregy környékéről ? Molett telt is szoba jöhet
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok. Kerestek meg? Udv
(Ez egy válasz rava40 üzenetére (2025. 01. 04. szombat 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 04. szombat 05:46

Sziasztok!
Mai nap, délután, este keresnénk kulturált párt, pasit H.szoboszlón egy kis huncutkodásra!
Mai nap, délután, este keresnénk kulturált párt, pasit H.szoboszlón egy kis huncutkodásra!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Ma esetleg autós kaland ,Szabolcs megyében?
Párok? Vagy férfiak esetleg ,szívesen kenyeztetnek valakit orálisan.
Ma esetleg autós kaland ,Szabolcs megyében?
Párok? Vagy férfiak esetleg ,szívesen kenyeztetnek valakit orálisan.
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Ma estére keresek hölgyet, lehetsz öreg, fiatal, csinos legyél, legyen benned valami, ami megfog.
Hely van, te kellesz csak. Johetsz barátnővel is.
Hely van, te kellesz csak. Johetsz barátnővel is.
Sportos izmos extrémszex kedvelö barátnömhöz keresün 120 kg feletti pasit . Két feltétel van !!!!!!!!!! ÁPOLTSÁG és DISZKRÉCIO föleg a seggét kéne szétdugni Privát leveleket várok
185/90, 36 éves, diszkrét, potens, 18/5 intim méretű, független, sok szabadidővel rendelkező pasi vagyok. Sok mindenre nyitott vagyok, értelmes határokon belül. Voltam már házi barát, ismerem az íratlan szabályokat.
Rendszeres találkozóra keresem partnerem, nő, vagy pár személyében.
Első két üzenet váltás az oldalon aztán, Viber, vagy Google chat-en folytatás
Rendszeres találkozóra keresem partnerem, nő, vagy pár személyében.
Első két üzenet váltás az oldalon aztán, Viber, vagy Google chat-en folytatás
Sziasztok, ha esetleg aktualis lenne meg, kuldtem uzenetet.
(Ez egy válasz rava40 üzenetére (2025. 01. 04. szombat 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Írta privátban!

Sziasztok!
Sziasztok!