Sziasztok! Olyan Nyiregyi hölgyet keresek aki szivesen nyalatná magát!!
ingyen? Hol?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 15. csütörtök 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 15. csütörtök 14:45
Törölt felhasználó (4732801)

Sziasztok!
Szolnok megyéből Mi ( Jászság.)
Keresünk pasit aki a páromat (nő)
Rendesen elintézi.Ma este is jó.
Sziasztok!
Hello! Most hétvégére péntek vagy szombatra (08.16-08.17) keresnék Debrecenben barátságos hölgyet vagy párt esti szórakozáshoz
Ma valaki Szabolcs megyèben?
Sziasztok.
Ma este Debrecenben lenne kedve Hölgynek vagy párnak egy kis kalandozáshoz?
Ma este Debrecenben lenne kedve Hölgynek vagy párnak egy kis kalandozáshoz?
50 éves hàzaspàr vagyunk, hétvégén este keresünk,pasit vagy pàrt, màtészalka
Szolnok környékéről keresek megbízható partnert
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 13. kedd 05:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 13. kedd 05:41

Törölt felhasználó (73899)

Szolnok környékéről keresek megbízható partnert

Sziasztok. Tisza-tó környékén ismerkednék.
Sziasztok!
Sportos igényes fiú vagyok.
Hétvégén egy kedves igényes érettebb párhoz csatlakoznék.
Előre is köszönöm a leveleket!
Sportos igényes fiú vagyok.
Hétvégén egy kedves igényes érettebb párhoz csatlakoznék.
Előre is köszönöm a leveleket!
Sziasztok. Szabolcs megyében nincs kedve valakinek ismerkedni ? Beszélgetnie ? Helyem van és utazni is tudok
Debreceni elhanyagolt hölgyet kényeztetnék. Lehetsz vékony vagy duci nem probléma.
Sziasztok nagyon egyszerű nővel ismerkednék alkattól függetlenül!! Duci molett hölgy előnyben Nyiregy és környéke
Még mindig....hátha egyszer sikerül...
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet..
De olyat aki ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, le sem vetkőzöm, sőt a hölgynek sem fontos, csak félrehúzni a bugyit és úgy, abban a helyzetben nyalom, ahogyan legmerészebb álmaiban szeretné.....fenekét különösen és alaposan..
Semit sem kell tudnunk egymásról, csak használd a számat, ahogy csak akarod.
Jössz, használsz, majd mész is, akár egy szó sem esik...
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható. Többi levélben, fotóval..
Anyagiak kizárva!
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet..
De olyat aki ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, le sem vetkőzöm, sőt a hölgynek sem fontos, csak félrehúzni a bugyit és úgy, abban a helyzetben nyalom, ahogyan legmerészebb álmaiban szeretné.....fenekét különösen és alaposan..
Semit sem kell tudnunk egymásról, csak használd a számat, ahogy csak akarod.
Jössz, használsz, majd mész is, akár egy szó sem esik...
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható. Többi levélben, fotóval..
Anyagiak kizárva!
Házaspárt keresek, melynek egymást szerető tagjait szeretném szexuálisan kiszolgálni egy hármas együttlétben.
Nem rossz képű, sportos, hetero oldalon tapasztalt, biszex terén inkább kíváncsi 50-es férfi vagyok.
Olyan párt keresek, akik nem swingereznek, nem tapasztaltak, normálisan élnek, legjobb lenne, ha az első ilyen alkalomra várnának és eddig csak képzelték, milyen lenne, ha egy férfi ott lenne pluszban az ágyukban néha.
Intelligencia és diszkréció elsődleges, nem vagyok független (hiszen a jók hamar elkelnek..
)
Az ország keleti része, illetve Budapest az elérhető számomra.
Ha csak levelezésnek indul, nem baj, érdekes lehet az is.
Köszi!
Nem rossz képű, sportos, hetero oldalon tapasztalt, biszex terén inkább kíváncsi 50-es férfi vagyok.
Olyan párt keresek, akik nem swingereznek, nem tapasztaltak, normálisan élnek, legjobb lenne, ha az első ilyen alkalomra várnának és eddig csak képzelték, milyen lenne, ha egy férfi ott lenne pluszban az ágyukban néha.
Intelligencia és diszkréció elsődleges, nem vagyok független (hiszen a jók hamar elkelnek..

Az ország keleti része, illetve Budapest az elérhető számomra.
Ha csak levelezésnek indul, nem baj, érdekes lehet az is.
Köszi!
Éhes szájat etetek holnap 4után nyiregyen
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Hölgyeket,párokat,urakat kényeztetnék, bi nyaló szolgaként.
Párt , házaspárt keresek helyem van nyiregyen, de utazok is. peti privire
Sziasztok! Szombatra keresnénk Nyíregyházán hölgyet hármashoz mindkét fél örömére! Hely és diszkréció adott!