Pentek napközben pár aki talizna?
Nyíregyházán kedves bevállalós párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

22.én délutánra szopót keresek!
Rendszeres megbízható párt keresek Nyíregyházán. Nem kamus, valóban találkozni is merő pasi vagyok. Diszkrét, nem tolakodó. Privát üzenetet küldj!
Fital srcácot vagy tapasztalatlan fiút urat keresek aki szívesen kipróbálna műpuncit.Normális valóban komolyan érdeklődőt keresek(meleg fiúkat nem!).Igényes ápolt srác vagyok,helyem is van.Csak akkor írj ha el is tudsz jönni.Értelmes intelligens bemutatkozást kérek!Pestmegyi vagyok.Elérhetőséget írj!
Holnal delutan lesz valaki a Vekerin?
Ma este pasi aki kefelné barátnőm?
Debreceni srácokat kényeztetnék

Sziasztok ! 32 éves heteró pasi vagyok, szívesen részt vennék péntek este egy nő több pasis buliban. Privit írj !
Sziasztok! Valaki autoskaland? (Debrecen kornyeke) akar beszallnek 3.nak valahova!
Nagyfarkú + 20cm igényes pasit keresünk , Nyiregyhazan Csinos 22/150/40 borotvált lányhoz CUCKOLDRA!
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei Hölggyel, párral ismerkednék minden jóra.
Sziasztok.magas sportos nagy méretű pasi,párt keres ma esti nudis fürdőzéshez,lazulás iszogatás szex a medencében.Heves megy.kis hangulatos fürdő.
hölgyet kényeztetnék molett előny utazni tudok
Debrecenben férfias pasival masztiznék kényeztetném orálisan kölcsönösen is lehet, ha csak megcumiztatnál és mindenki megy a dolgára oké. Kor alkat mindegy csak ápolt legyél. Diszkréció adott és elvárt.
sziasztok most 7vegen raérö cucukoldra nyitott pár van-e itt ahol a férjet izgatna ha dugas kozben oralisan kényeztethetnem mindkettojuket! Hely kellene utazni tudok!
Volt kapàs a nyilvànosban?
(Ez egy válasz Cumnyh81 üzenetére (2022. 08. 16. kedd 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 16. kedd 22:27

Csütörtökön reggel 8-10-ig Nyíregyházán, lent leszek a nyílvános wc-ben.
Szeretnék minnél több faszt szopni, viszonzás nėlkül!
Ha érdekelnélek, kérlek írj privátot!
,
Szeretnék minnél több faszt szopni, viszonzás nėlkül!
Ha érdekelnélek, kérlek írj privátot!
,
Debrecenben fiatal sráccal a mai napon ismerkednénk a Kossuth téren

NYIREGYHAZAN pasi akinek lenne kedve szopatni?
Sziasztok! Nagy intimmel pasit keresunk a felesegem örömére! Helyunk van! pentek, szombat, vasarnap..( Eger)