Tiszafüred vagy környékén keresek nemkamus talizni is merö pasit vagy párt
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziaiasztok! Szívesen megismernélek benneteket! Hosszú távon keresek! Nyiregytől 25km lakok mobilis vagyok! Sok szabadidőm van!
(Ez egy válasz nyiregyipar34 üzenetére (2024. 08. 01. csütörtök 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 01. csütörtök 18:39

Sziasztok! 28-kb. 43 éves korig keresünk magára igényes srácot Nyíregyházán. Bővebb levelet várnánk.
Sziasztok! 28-kb. 43 éves korig keresünk magára igényes srácot Nyíregyházán. Bővebb levelet várnánk.
Sziasztok! Nyári nyaralás alatt a héten Debrecen és 50km-es vonzáskörzetében párokhoz csatlakoznék, cuckold, webcam is érdekel . A részleteket privátban beszéljük meg. Üdv Jocó
Keresek nagy szeméremajkú hölgyet, akit kényeztethetek!
Sziasztok ! Többesben tapasztalt, 34 éves, szóló, heteró férfi vagyok. Péntek vagy szombat este (aug 2-3) szívesen biztosítanék helyet csini párnak, komolytalanok kíméljenek. Privit Írj !
Sziasztok!
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keresünk párokat, lányokat, potens férfiakat hosszabb távra. Adatlapunkon megtaláljátok a fontosabb információkat.
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keresünk párokat, lányokat, potens férfiakat hosszabb távra. Adatlapunkon megtaláljátok a fontosabb információkat.
Debrecen? írj privátban
Sziasztok! Magányos Nyiregy környéki nővel ismerkednék laza kapcsolat jeligére! Molett telt nő is írhat
Üdv mindenkinek!
Most indultam Szegedről Gyöngyösre!
Útközben alkalmi játszótársam keresem!
Szolnok,Jászberény,Gyöngyös és köztes településeken keresztül haladok!
38 éves,ápolt,sportos 20/5-ös intimmel rendelkező pasi!
Most indultam Szegedről Gyöngyösre!
Útközben alkalmi játszótársam keresem!
Szolnok,Jászberény,Gyöngyös és köztes településeken keresztül haladok!
38 éves,ápolt,sportos 20/5-ös intimmel rendelkező pasi!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztok! Ma délelőtt Nyíregyházán szopatnék!
Sziaiasztok! Párt keresek a hölgy kényeztetésére! És magányos hölgyeket! Potens pasi vagyok többmenetes! Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg közelében! Sok szabadidőm van! Mobilis vagyok!
Ma tiszafüreden lene valaki aki szeretne szopni? Kukolnék is párt
Tiszavasvári üdülőben valaki?
Sziasztok. Szabolcsban keresnék kanos pasit ki a számba adná.
Debrecen környékén van hölgy minden jóra?
Sziasztok
Debrecen és vonzáskörzetében ismerkednék nőkkel, párokkal

Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.