Sziasztok!! Estére párt esetleg hölgyet fogadnék!! Akár csak nézném kukkolnàm őket….. jelenlétemmel izgalmasabbá tenném az estéteket!! Utazni is tudok!!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztok
Kortól függetlenül keresek nőket és párokat.
Kortól függetlenül keresek nőket és párokat.
Sziasztok, én is azt keresek.
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2024. 07. 30. kedd 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,ma nyíregyházán kukkolható hàzaspàr?
Szolnok környékéről keresek megbízható partnert

Sziasztok! Ma délelőtt szopatnék Nyíregyházán!
Idősebb bi férfiként állandó partnert keresek, de szívesen csatlakoznék férfi/férfi bi párhoz harmadiknak
Igen
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 29. hétfő 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 29. hétfő 18:37
Törölt felhasználó (4707400)

Nyíregyházán aktív partnert keresek
Debrecenben Hajnalban megszopatnal valaki?
Sziasztok. Az esèlytelenek nyugalmával ugyan de megkèrdezem, hogy most pènteken (08.02)napközben lenne e hölgy aki szeretnè jól èrezni magát,esetleg pár?
Nyíregyházán aktív partnert keresek
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztok.
Valaki egy vastag farkat ma estére?
Minden adott egy kellemes hangulatú estéhez !
Írj bátran.. azt gondolom nem fogod megbánni.
Viber ok! Helyem adott !
Adatlap szerint !
Valaki egy vastag farkat ma estére?
Minden adott egy kellemes hangulatú estéhez !
Írj bátran.. azt gondolom nem fogod megbánni.
Viber ok! Helyem adott !
Adatlap szerint !
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Szia it vagyok tiszafüreden közös hoki erdekel? Ha igen ierj rám privátba
(Ez egy válasz kiss jános70 üzenetére (2024. 07. 29. hétfő 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 29. hétfő 11:28

Tiszafüreden ki szeretne szopni,írj és talizzunk valahol helyem sajnos nincs
Szia it vagyok tiszafüreden közös hoki erdekel? Ha igen ierj rám privátba
(Ez egy válasz kiss jános70 üzenetére (2024. 07. 29. hétfő 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 29. hétfő 11:28

Hmmm sajnos it is Tiszafüreden hogyan is irjamhogy nelegyen feháborito. Sok a kamus a bi az hetero a hetero az bi akinek van helye adatlapján kiderül hogy nincs helye.akinek vanhelye az pénzt kér.nem is értem sokan miért vanak it fent.ja es még anyit Adatlap szerint Tiszafüredi de valahogy még is Debrecenben kakik hmm