Sziasztok! Ma Nyíregyházán szopatnék!
Sziasztok!Debrecenben keresek csak lányt,lazulásra,kalandra.Én egy 175 cm,64 kg 35 éves srác vagyok.Diszkréció elvárt!Puszi mindenkinek
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Ma este Nyíregyházán aktív??
Szabolcs megye ? aktiv csupasz farku pasit keresek aki szopatna - helyem van
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Engem is érdekelne!
(Ez egy válasz Mokamaci üzenetére (2024. 05. 31. péntek 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 31. péntek 08:23

Sziasztok. Debrecen es kornyeken van valami nudis lehetoseg? Esetleg valakinel/valakiknel? Koszi
Csajokat vagy párokat keresek szexelni.
Holnap délelőtt lenne aktív férfi Nyíregyházán! Hely van.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Ma este hölgy, pár? Hajdú Biharban
Sziasztok. 06.03-án hétfőn délelőtt szívesen csatlakoznék egy hölgyĥőz vagy párhoz. Csak Hajdú-Biharban
Sziasztok
Ma estére, vagy holnapi napra keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Ma estére, vagy holnapi napra keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Nyíregyházán keresek aktív partnert. Teljesen kezdő vagyok
Debrecen és kornyeken keresek nagyon igényes partnereket akar már ma estere is !!!skyp kamera kolcsonos szimpatia és diszkrecio elengedhetetlen!!!stb
Sziasztok ! Többesben tapasztalt, 34 éves, szóló, heteró férfi vagyok. Holnap (szombat) estére keresek párt. Utazás nem gond. Privit Írj ! Üdv
Sziasztok
Nyitott bi férfi vagyok ismerkednék párokkal pasikkal diszkréten
Nyitott bi férfi vagyok ismerkednék párokkal pasikkal diszkréten
Régimódi vagyok, szőrös testű, férfias bi aktívat keresek, 40+, nem baj ha nem vagy kigyúrt! Eger.
Sziasztok. Debrecen es kornyeken van valami nudis lehetoseg? Esetleg valakinel/valakiknel? Koszi
Nyíregyházán bi pasival ill párral ismerkednék.A szopást kipróbálnám titokban, akár kölcsönösen. Ápoltság, egészség fontos.