sziasztok! ma estére keresem nő partnerem,esetleg házaspárokhoz csatlakoznék heteró alapon a hölgy örömére,.
Sziasztok.
Jászberény környékén párhoz csatlakoznék.
Akár biszex is lehet.
Jászberény környékén párhoz csatlakoznék.
Akár biszex is lehet.
Mai nap délelőtt folyamán unatkozó Hölgy esetleg pár?
Bi ferfit keresrk szabolcs megyéből
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok
Ma estére, vagy holnapi napra keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Ma estére, vagy holnapi napra keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
sziasztok 38 éves debreceni pár vagyunk lányal vagy páral ismerkednénk lányos játékokra helyünk van

Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok! Bi pasipár vagyunk és bi párokkal ismerkedünk, akik kipróbálnának egy ilyen felállást 36 61 vagyunk vékony pasik korról függetlenül keresünk. Helyünk van Értelmes korrekt párokat keresünk. pasik is irhatnak
Sajnos nem lesz valami meleg…
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (2024. 05. 04. szombat 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 04. szombat 20:44

2024. május 17-tól 20-ig Nyéken leszünk és napközben a Debreceni-tó nudis swingeres partján a nagy fatörzses beállónál fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint fekete fém csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott vagy itt keressenek meg.
sziasztok! ma estére újfehértó-nyiregy környékéről keresem nő partnerem, vagy házaspárhoz csatlakoznék a hölgy örömére,.
Sziasztok!
Bi párokkal ismerkednék laza tartós diszkrét kapcsolatra. Főként Borsod,esetleg környező megyéi.(utazni tudok fogadni nem.)Továbbiak priváltban
Bi párokkal ismerkednék laza tartós diszkrét kapcsolatra. Főként Borsod,esetleg környező megyéi.(utazni tudok fogadni nem.)Továbbiak priváltban
Hetero alapon párhoz csatlakoznék kis tapasztalatom már van 3 terén.
Sziasztok! Párt keresünk mai napra! vannak itt olyan párok akik nem csak írogatni szeretnek hanem találkozni is?
Sziasztok, ma délután pasi CsAK,hellyel rendelkező autóban parkbka stb nem érdekel minket! Max 40éves korig, nagyobb meret előny.
Hm, jó hogy nem Magas-Alföld... Szolnok és Szabolcs?!

De gyönyörű csöcsök... El tudnék velük játszani.
(Ez egy válasz nusika üzenetére (2024. 05. 11. szombat 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
Olyan hölgyet keresek Kinek fontos a találkozás , közös programok!
Olyan hölgyet keresek Kinek fontos a találkozás , közös programok!
Keresek ma estére hölgyet vagy párt.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós nagydarab 30-as szőrös pasi vagyok.