sziasztok
Mátészalka -Nyíregyháza vonalon ismerkednék hetero vagy biszex párokkal,hölgyekkel
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
helyem és autóm van
írjatok,ismerkedjünk
Mátészalka -Nyíregyháza vonalon ismerkednék hetero vagy biszex párokkal,hölgyekkel
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
helyem és autóm van
írjatok,ismerkedjünk
Sziasztok.
Fiatalos part keresek,cuckoldra illetve 3asra, bi dolgok is bejonnek..kozos szopas, hasonlok
Vannak itt olyan parok akiket ez izgat ?
Fiatalos part keresek,cuckoldra illetve 3asra, bi dolgok is bejonnek..kozos szopas, hasonlok

Vannak itt olyan parok akiket ez izgat ?
Hölgyet keresek sex kapcsolatra!
Heteró magyar vagyok.
Heteró magyar vagyok.
Hölgyet keresek szex kapcsolat céljából!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol!
Helyet keresek Debrecenben két ffi részére. Minden megoldás érdekel.
Sziasztok! Holnap napközben valaki vagy valakik pár óra kellemes eltöltése velem? 38 éves,nyíregyházi srác vagyok.
Sziasztok! Párt,estleg pasit keresünk estére! Részletek privátban.
Sziasztok
mai nap esetleg valaki, akihez csatlakozhatnék, hölgyek, csajok esetleg párok?

Sziasztok! Szolnokon keresek Párt ma este! Nem leszek hàlàtlan!!!
Nyiregyháza Sóstó 11-kor,egy jó cumi?
Debreceni macis testalkatu sracot keresnek tartalmas kikapcsolodasokra
Sziasztok fiatal normális kedves ápolt egyszerű együtt élő pár vagyunk es hozzánk hasonló párt keresnénk aki talalkozna is Nyíregyháza és környékén! 31 évesek vagyunk mind ketten ! Hölgy csinos nőiesen telt ! Fiú macis alkatú ápolt rendezettek vagyunk csak aki komolyan is gondolja !
Igenis vannak korrekt, valós párok az oldalon!
Tegnap kiírtátok, ma reggel leveleztünk, majd skype és késő délután itt is voltatok, pedig oda-vissza 150 km-t utaznotok kellett. Aki komolyan gondolja az meg is éli a vágyait.
Köszönöm a szuper estét! (Ez egy válasz FrediMoni üzenetére (2024. 05. 04. szombat 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap kiírtátok, ma reggel leveleztünk, majd skype és késő délután itt is voltatok, pedig oda-vissza 150 km-t utaznotok kellett. Aki komolyan gondolja az meg is éli a vágyait.
Köszönöm a szuper estét! (Ez egy válasz FrediMoni üzenetére (2024. 05. 04. szombat 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Végül is egy Szent Gaál Cabarnet Franc a hűtőben (meg pezsgő is). Meglátjuk

Szia! Benne lennék. A többit privátban.
(Ez egy válasz kiss jános70 üzenetére (2024. 05. 05. vasárnap 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 05. vasárnap 15:29

Debreceni bi pasit keresek akivel együtt mennék kurvázni,már voltam ennél a csajnál ő szeretné nézni hogy két pasi szopja egymást előtte,vele közösen
Helyel rendelkező párt keresek rendszeres kapcsolatra.
Debreceni bi pasit keresek akivel együtt mennék kurvázni,már voltam ennél a csajnál ő szeretné nézni hogy két pasi szopja egymást előtte,vele közösen
Sziasztok! Ma délután hellyel rendelkező pasit/pasikat/párt keresnénk.2 vagy több pasi is szóba jöhet
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkor < 40!