Sziasztok. Ma késő esti talira (22 -23 óra után)’ keresünk utazni tudó hetero srácot (vagy srácokat).
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Ismerkednék 45 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keresünk párokat, lányokat, potens férfiakat.
Szia!
Hölgyet keresek találkozásra!
Aztán majd alakul!!!
Hölgyet keresek találkozásra!
Aztán majd alakul!!!
Cigánd-Nyíregyháza vonalon,. párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Házi, amatőr filmekben is szerepelnék, arc nélkül. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, máskor tudok menni
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Sziasztok! Vasárnap délelőtt nekem jó lenne! Priviben irtam.
(Ez egy válasz Evaesgabi üzenetére (2025. 03. 28. péntek 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 28. péntek 21:21

Sziasztok
Vasárnap nap közben szeretnénk egy autós orális kalandot egy sráccal vagy egy párral Nyíregyháza környékén!
Vasárnap nap közben szeretnénk egy autós orális kalandot egy sráccal vagy egy párral Nyíregyháza környékén!
Sziasztok
Fiatal, csini, vidám, szenvedélyes, kitartó pár vagyunk. Hozzánk hasonló Párt keresünk párcserés gabalyodásra. Női bi-t szeretjük, de nem elvárás. Fogadni és utazni is tudunk. Hétköznap és hétvégén, napközben és este is. Mi tényleg mindketten szeretünk sexelni 4-esben.

Kisvárda környékén keresek hétvégére, hellyel rendelkező, elhanyagolt hölgyet vagy párt keresek mindenre nyitottan.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, jólszituált, fiatalos pasi vagyok.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, jólszituált, fiatalos pasi vagyok.
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is
Sziasztok. Ma este a szex partneremmel(hölgy) kicsit izgalmasabb dologra gondoltuk mint egy átlagos szex
Helyszínnek a volt kabai cukorgyár területét gondoltuk. Hasonló gondolkodás móddal, és kellő szexuális vággyal rendelkező pár csatlakozását szívesen fogadnánk
privát üzenetben elmondjuk az időpontot és ha megvan a kellő szimpátia egymás előtti szex, cuckold jelleggel várjuk a párok üzenetét

Sziasztok! Ma este lenne nyitott kedves pár!? Sportos,ápolt,diszkrét férfi vagyok.
Ma késő esti talira (22 óra után)’ keresünk utazni tudó hetero srácot (vagy srácokat).
Sziasztok! Hölgy esetleg pár ma Berettyóújfalu csonka toronynál napközben?
Szombatra, Cigánd-Nyíregyháza vonalon,. párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Házi, amatőr filmekben is szerepelnék, arc nélkül. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, máskor tudok menni
Ma jön hozzám Szarvasra vendégségbe egy fekete afrikai jóképű 40 es férfi. Egy csinos hölgytagú házaspárt szívesen látnám csatlakozni
levélbe írj ha érdekel
...

Nyíregyházán és környékén keresek hölgyet szexkapcsolatra!
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.