Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Keresünk egy kíváncsi hölgyet, aki jól érezné magát, két biszex pasi társaságában, akár aktívan, akár csak passzívan.
Ma éjjel Záhony, Tiszabezdéd van e lány hölgy minden jóra? Esetleg párt kukkolnék, privi
Bi pár társaságát keresem, Hajdu és Szabolcs megyéből. Napközbeni vagy esti talikra
36 éves, 185/99, 18/5 intim méretű aktív pasi vagyok
36 éves, 185/99, 18/5 intim méretű aktív pasi vagyok
Kisvárda környékén keresek hétvégére, hellyel rendelkező, elhanyagolt hölgyet vagy párt keresek mindenre nyitottan.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, jólszituált, fiatalos pasi vagyok.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, jólszituált, fiatalos pasi vagyok.
Fiatal 22eves srác ismerkednek hölgyekkel parokkal. Utazni tudok.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Hosszú távra keresünk, hozzánk hasonló, nyitott gondolkodású partnereket.
55 év feletti hölgyet keresek Szabolcsból
37 éves nyíregyházi férfiként keresem nő partneremet barátságon alapuló szexkapcsolat kiépítése céljából. Ápolt, diszkrét, intelligens ember vagyok, ugyanezek az elvárásaim is. Kor/alkat mellékes, ha megvan a kellő kémia, azonban az érettebb, cicis hölgyek előnyben lehetnek.
Privát üzeneteket várok. Szép napot!
Privát üzeneteket várok. Szép napot!
Püspökladányba valaki?
Yoni masszázs tantrikus energiákkal Debrecenben.
Ha hív, keressetek bizalommal!
Ha hív, keressetek bizalommal!
Sziasztok! Április közepén, Tokaj környékén, szívesen találkoznánk egy korban és testalkatban hozzánk illő pasival, hölgytagunk kényeztetése érdekében. Privátban várjuk az üziket. Fénykép legyen rólad!
Sziasztok Kerekdombi termálban nudista hétvége. Szombaton szívesen ismerkedünk.
Sziasztok Csinos hölgytagú párokat fogadnék szarvason szép sajat wellness környezetbe. Ápolt igényes férfi vagyok. Kellemes zene melett fedett teraszon Jakkuziba lazulnánk fantasztikus fények közepette ismerkednénk iszogatnánk és spontan izgalmas sex. Potens kitartó szép méretes szerszámmal rendelkezem.
Nyíregyházán ma aktív???
Sziasztok! Mátészalkán taliznék most, egy kis titkos kalandra, érezzük jól magunkat futár vagyok tudok mozogni, 13 óráig

Sziasztok! Szolnok mellett pasi?
Nyíregyházán 60 feletti férfit szopnák.
Ismerkednék 45 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.