Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is, macis farkamat idősebb bajuszos szakállas pasival cumiztatnám.
Diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
én szívesen rá élveznék,,
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 16. hétfő 15:04

Sziasztok 50es hetero hàzaspàr keres pasit,aki a feleség szőrös puncijàra ràélvezne
Vállalom
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 16. hétfő 15:04

Sziasztok 50es hetero hàzaspàr keres pasit,aki a feleség szőrös puncijàra ràélvezne
Sziasztok! A 21-es főút környékén egy normális jó faszú havert keresek masztira orálra... Valaki?
13:30 körül tervezek kinézni, hogy van-e valami.
(Ez egy válasz NyiregyiBI üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma délután Nyíradonyban vagy környékén valaki alkalmi kaland? Diszkréció fontos!!

Oroson valaki?
Sziasztok! Mai nap Nyíregyházán szopatnek dugnak!
Ez minket is érdekelne....
(Ez egy válasz Roliiik üzenetére (2025. 06. 15. vasárnap 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Hosszú távra keresel, kerestek szexpartnert? Esetleg baráti kapcsolatot extrákkal? Csatlakozz egy jófej, nyitott házaspárhoz!
Ismerkedjünk, barátkozzunk, éljük meg a vágyainkat.
Hosszú távra keresel, kerestek szexpartnert? Esetleg baráti kapcsolatot extrákkal? Csatlakozz egy jófej, nyitott házaspárhoz!
Ismerkedjünk, barátkozzunk, éljük meg a vágyainkat.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
nem voltam itthon hétvégén, péntektől, voltak kalandok illetve mozgás az Orosin ?
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Orosin napközben lesz valaki? Szürke skodával leszek
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is, macis farkamat idősebb bajuszos szakállas pasival cumiztatnám.
Sziasztok, holnap napközben pár vagy lány Szolnokon egy nyári élvezkedés?
Sziasztok
Írtam
(Ez egy válasz princ3 üzenetére (2025. 05. 05. hétfő 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 05. hétfő 06:20
Írtam

Sziasztok! Felső tiszán! Tiszalök-Dombrád vonalon tud valaki nudi helyet? Bejemmel mennék és nem szereti a nagy tömeget de egy idegenvezető belefér! crazya
Holnap délelőtt az Orosin van kedve valakinek kalandhoz?
Sziasztok mára keresünk part lányt vagy bi pasit Debrecen