Tiszafüreden unatkozom ki talizna velem
Sziasztok! Debrecenben keresek nőt/hölgyet, egy kis kalandra
kor nem lényeg, légy ápolt és diszkrét
érezzük jól magunkat, akár tartósan titkos szexpartnerként. Keress bátran

Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Sziasztok Debrecen és környékén keresnék minimum 50+ hölgyet de lehet idősebb is. Ha mást nem is lehet legalább hagy verjem a testéte. Én 37 éves sportos pasi vagyok!
Sziasztok
Szívesen ismerkednék egy 35+ hölggyel. Én egy 30as viszonylag sportos srác vagyok.
Szívesen ismerkednék egy 35+ hölggyel. Én egy 30as viszonylag sportos srác vagyok.
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is, diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok! Peti vagyok párt keresek ismerkedéshez helyem van, de utazok is wellneselni is szeretek. irjatok privire
Sziasztok. Ma estére keresek 3.felet aki szeret dugni. Macis 25eves srac vagyok es a partnerem 42eves aktiv normal testalkatu aktiv pasi. Hajduszoboszlon lenne helyünk. Irjon akit erdekel a dolog.
40 feletti hölgyet, élvezetekre vágyó nőt, unatkozó feleséget keresek Nyíregyházán és környékén.
Sziasztok. Ma estére keresem kanos aktiv macikedvelo partneremet. Macis 25eves srac vagyok.
Hajdúszoboszlón vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog!!!
Hajdúszoboszlón vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog!!!
Sziasztok.Normális,ápolt,35 év alatti,szőrtelen pasit keresünk hármas szexre hetero alapon. Utazni tudj. Kép nélkülieknek nem válaszolunk.
Sziasztok! Ma délután hölgy vagy pár Saliris szaunavilàgban?
Szombat és Vasárnapra rendszeres találkozáshoz keresek párt!
Helyem van Kisvárdán!
Helyem van Kisvárdán!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Szolnok - Törökszentmiklós Aktív pasi?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Hölgyeknek pároknak masszázs illetve igény esetén további erotikus lehetőségek.Kellemes partner vagyok.
Mai napra este felé 6 óra után keresünk egy potens megbízható lehetőleg 16 cm feletti intim ..30-50 közötti ferfit Szarvason. Ha nem zavar ha arc mentesen készítek sajátrészre videót lovaglás közben az + pont smile üdv Anita levélbe írj elérhetőséget email vagy fb ha tudsz utazni és mai nap csak akkor írj
Szia!
Hölgyet keresek!
Hölgyet keresek!
Hétfőn este Ujszilváson leszek. Játék egy párral vagy bi férfivel?